Anadolu'nun Bağrından Türkiye'ye Örnek Bir Proje

EĞİTİM 24.07.2024 - 10:25, Güncelleme: 24.07.2024 - 10:08
 

Anadolu'nun Bağrından Türkiye'ye Örnek Bir Proje

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kır-Köy Kampüsünde Engelsiz Yaşam Merkezi kursiyer ve velilerle saç böreği yapımı etkinliğinde bir araya geldi.

Kırşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kır-köy Kampüsü'nde dezavantajlı grupların, sosyal hayata adapte edilmek ve hazırlanmak için sunulan üretim, etkinlik ve proje imkanlarından faydalanırken aileleri de onlarla birlikte bu faaliyetlere katılarak bu süreci birlikte aşıyorlar. Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki Kursiyer “özel öğrencilerle” sohbet ederek tek tek ilgilenen Belediye Başkan Selahattin Ekicioğlu, velilerle konuşarak kursiyerlerin gelişimiyle ilgili bilgi aldı. Velilerin öğrencilerle birlikte yaptığı sac böreklerini tadan Başkan Ekicioğlu, engelli kursiyerlerin gelişimine katkı sağlayan ve sosyalleşmelerini hızlandıran bu tür etkinlikleri önemsediklerini belirterek, ilerleyen zamanlarda bu tür faaliyetleri daha da arttıracaklarını ifade etti. Kır-Köy Kampüsü Projesinin Anadolu’nun bağrından çıkarak Türkiye’ye örnek olduğunu vurgulayan Başkan Ekicioğlu, halkın yararına olan bu tür projeleri arttırarak devam edeceklerini kaydetti. Kampüsteki diğer faaliyetleri de inceleyen Başkan Ekicioğlu,  çalışmalar ve gereksinimlerle ilgili bilgi de aldı. Başkan Ekicioğlu’nun programına belediye başkan yardımcılarımız da katıldı.  
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kır-Köy Kampüsünde Engelsiz Yaşam Merkezi kursiyer ve velilerle saç böreği yapımı etkinliğinde bir araya geldi.

Kırşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kır-köy Kampüsü'nde dezavantajlı grupların, sosyal hayata adapte edilmek ve hazırlanmak için sunulan üretim, etkinlik ve proje imkanlarından faydalanırken aileleri de onlarla birlikte bu faaliyetlere katılarak bu süreci birlikte aşıyorlar.

Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki Kursiyer “özel öğrencilerle” sohbet ederek tek tek ilgilenen Belediye Başkan Selahattin Ekicioğlu, velilerle konuşarak kursiyerlerin gelişimiyle ilgili bilgi aldı.

Velilerin öğrencilerle birlikte yaptığı sac böreklerini tadan Başkan Ekicioğlu, engelli kursiyerlerin gelişimine katkı sağlayan ve sosyalleşmelerini hızlandıran bu tür etkinlikleri önemsediklerini belirterek, ilerleyen zamanlarda bu tür faaliyetleri daha da arttıracaklarını ifade etti.

Kır-Köy Kampüsü Projesinin Anadolu’nun bağrından çıkarak Türkiye’ye örnek olduğunu vurgulayan Başkan Ekicioğlu, halkın yararına olan bu tür projeleri arttırarak devam edeceklerini kaydetti.

Kampüsteki diğer faaliyetleri de inceleyen Başkan Ekicioğlu,  çalışmalar ve gereksinimlerle ilgili bilgi de aldı.

Başkan Ekicioğlu’nun programına belediye başkan yardımcılarımız da katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.