Silahlı Kavgada Vurulan Polis Memurundan İyi Haber

ASAYİŞ 09.04.2021 - 21:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Silahlı Kavgada Vurulan Polis Memurundan İyi Haber

Kırşehir'de, silah çeken zanlıya müdahale etmek isterken vurulan polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kuşdilli Mahallesinde iki grup arasında kız kaçırma davası yüzünden çıkan kavgada ,pompalı tüfekle ateş etmek isteye S.E. isimli zanlıya müdahale etmek isterken vurulan polis memuru Ramazan Bekleviç tedavi alınmıştı.Hastanede cerrahi müdahale yapılan polis memuru Bekleviç daha sonra taburcu edildi.İyileşme sürecini evinde geçiren polis memuru Bekleviç AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal tarafından ziyaret edildi.     Ünsal yaptığı açıklamada ''Geçtiğimiz günlerde Kırşehir’de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada olaya müdahale için gelen ekiplerden yaralanan Polis memurumuz Ramazan Bekleviç’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk.'' ifadelerine yer verdi. NE OLMUŞTU ? Geçtiğimiz günlerde iki grup arasında kız kaçırma davası nedeniyle kavga çıkmış ve kavgaya polis müdahale etmişti.     Bu sırada pompalı tüfekle diğer grubun üzerine yürüyen S.E.'ye polis memuru Ramazan Bekleviç müdahale etmiş ve pompalı tüfeğin ateşlenmesi sonucu yaralanmıştı.Zanlı S.E. ise polşis tarafından vurularak yaralanmış ve etkisiz hale getirilmişti.    
Kırşehir'de, silah çeken zanlıya müdahale etmek isterken vurulan polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kuşdilli Mahallesinde iki grup arasında kız kaçırma davası yüzünden çıkan kavgada ,pompalı tüfekle ateş etmek isteye S.E. isimli zanlıya müdahale etmek isterken vurulan polis memuru Ramazan Bekleviç tedavi alınmıştı.Hastanede cerrahi müdahale yapılan polis memuru Bekleviç daha sonra taburcu edildi.İyileşme sürecini evinde geçiren polis memuru Bekleviç AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal tarafından ziyaret edildi.

 

 

Ünsal yaptığı açıklamada ''Geçtiğimiz günlerde Kırşehir’de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada olaya müdahale için gelen ekiplerden yaralanan Polis memurumuz Ramazan Bekleviç’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk.'' ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU ?

Geçtiğimiz günlerde iki grup arasında kız kaçırma davası nedeniyle kavga çıkmış ve kavgaya polis müdahale etmişti.

 

 

Bu sırada pompalı tüfekle diğer grubun üzerine yürüyen S.E.'ye polis memuru Ramazan Bekleviç müdahale etmiş ve pompalı tüfeğin ateşlenmesi sonucu yaralanmıştı.Zanlı S.E. ise polşis tarafından vurularak yaralanmış ve etkisiz hale getirilmişti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.