İlk Ziyaretini Kırşehir'e Yaptı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2019 - 11:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İlk Ziyaretini Kırşehir'e Yaptı

Avanos'un yeni belediye Başaknı CHP'li Celal Alper İbaş ilk ziyaretini de Kırşehir'e yaptı. Kırşehir'in bir parçası olan ancak 1954 yılında Kırşehir'den koparılarak Nevşehir'e bağlanan Avonos'un yeni Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ilk ziyaretini de yine Kırşehir'e gerçekleştirdi. 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Millet İttifakının Kırşehir Belediye Başkanı olarak seçilerek göreve gelen Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, tebrik dileklerini iletti. Başkan Selahattin Ekicioğlu, ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek, Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na rölyefli Avanos tabağı hediye etti.

Avanos'un yeni belediye Başaknı CHP'li Celal Alper İbaş ilk ziyaretini de Kırşehir'e yaptı.

Kırşehir'in bir parçası olan ancak 1954 yılında Kırşehir'den koparılarak Nevşehir'e bağlanan Avonos'un yeni Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ilk ziyaretini de yine Kırşehir'e gerçekleştirdi.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Millet İttifakının Kırşehir Belediye Başkanı olarak seçilerek göreve gelen Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, tebrik dileklerini iletti.

Başkan Selahattin Ekicioğlu, ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek, Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na rölyefli Avanos tabağı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.