İlk Bayram Ziyaretleri Huzur Evi ve Sevgi Evlerine Oldu

YAŞAM 20.07.2021 - 22:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İlk Bayram Ziyaretleri Huzur Evi ve Sevgi Evlerine Oldu

Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Kurban Bayramının ilk ziyaretini Kırşehir Huzurevi ve Sevgi Evlerine yaptılar.

Kırşehir protokolü Ahi Evran Camisi'nde kılınan bayram namazının ardından bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.Törene Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli,  İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.     Yine bayramın birinci günü öğleden sonra Vali İbrahim Akın ve eşi Saliha Akın ile Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve eşi Fatma Ekicioğlu  Fatma Bacı Sevgi Evleri ile Huzur Evini ziyaret ederek devlet koruması altındaki çocuklar ve Huzurevi sakinleri ile bayramlaştılar.            
Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Kurban Bayramının ilk ziyaretini Kırşehir Huzurevi ve Sevgi Evlerine yaptılar.

Kırşehir protokolü Ahi Evran Camisi'nde kılınan bayram namazının ardından bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.Törene Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli,  İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

 

Yine bayramın birinci günü öğleden sonra Vali İbrahim Akın ve eşi Saliha Akın ile Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve eşi Fatma Ekicioğlu  Fatma Bacı Sevgi Evleri ile Huzur Evini ziyaret ederek devlet koruması altındaki çocuklar ve Huzurevi sakinleri ile bayramlaştılar.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.