İlk 2 Maçın Ardından İstifa Geldi

SPOR 06.09.2022 - 23:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İlk 2 Maçın Ardından İstifa Geldi

Kırşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Sinan Özdoğan, görevini bıraktığını açıkladı.

Kırşehir FK Kulüp Başkanı Çağatay Han Torun, Teknik Direktör Sinan Özdoğan'ın görevini bıraktığını sosyal medya hesabından 'Kıymetli Ağabeyim' sözleriyle paylaştı. Torun, "Kıymetli ağabeyi kıymetli hocamız Sinan Özdoğan ile yaptığımız görüşme sonucu takımımızın zarar görmemesi adına kırgınlık ve dargınlık olmaksızın yol ayrılığına karar verdik. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim" dedi.   İLK 2 HAFTADA 5 PUAN KAYIP Ankara Demirspor maçıyla sezon açılışını yapan ve berabere kalan yeşil-beyazlılar evinde oynadığı Kocaelispor maçında 1-0 mağlup olmuştu. Kırşehir Futbol Kulübü evinde 3. hafta maçında Kırklerelispor'u ağırlayacak. Takımı ise yardımcı antrenör Gökhan Beklemiş maça hazırlayacak.
Kırşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Sinan Özdoğan, görevini bıraktığını açıkladı.

Kırşehir FK Kulüp Başkanı Çağatay Han Torun, Teknik Direktör Sinan Özdoğan'ın görevini bıraktığını sosyal medya hesabından 'Kıymetli Ağabeyim' sözleriyle paylaştı. Torun, "Kıymetli ağabeyi kıymetli hocamız Sinan Özdoğan ile yaptığımız görüşme sonucu takımımızın zarar görmemesi adına kırgınlık ve dargınlık olmaksızın yol ayrılığına karar verdik. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim" dedi.

 

İLK 2 HAFTADA 5 PUAN KAYIP

Ankara Demirspor maçıyla sezon açılışını yapan ve berabere kalan yeşil-beyazlılar evinde oynadığı Kocaelispor maçında 1-0 mağlup olmuştu. Kırşehir Futbol Kulübü evinde 3. hafta maçında Kırklerelispor'u ağırlayacak. Takımı ise yardımcı antrenör Gökhan Beklemiş maça hazırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.