İleri Düzey Çene Cerrahisi Artık Kırşehir'de

SAĞLIK 20.05.2021 - 12:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İleri Düzey Çene Cerrahisi Artık Kırşehir'de

Diş tedavisinde yenilikçi anlayışıyla Kırşehirlilere hizmet vermeye devam eden Labordent Diş Polikliniği ileri düzey çene cerrahisi tedavisi vermeye de başladı.

Uzman kadrosu ve teknolojik imkanları ile diş tedavisi noktasında Kırşehir'i üst düzeye taşıyan Labordent Diş Polikliniği , sürekli güçlenen uzman kadrosu ile de diş ve çene yapısı ile ilgili yeni tedavi yöntemleri ile hizmet çeşitliliğini de artırmaya devam ediyor.     Bilindiği gibi sağlıklı bir diş yapısı aynı zamanda çene yapısının da uyumlu olmasından geçiyor.Çene yapısı bozukluğu hem diş yapısının da bozulmasına hem de gülüş estetiğinin bozulmasına neden oluyor.     Labordent Diş Polikliniğinden edindiğimiz bilgiye göre ; Türkiye'nin en önemli çene cerrahı uzmanlarından olan Dr. Neşet Akay artık Labordent Diş Polikliniğinde hizmet vermeye başladı.İleri seviye çene yüz estetiği, Ortognatik Cerrahi, gülüş estetiği , gömülü diş operasyonları gibi çeşitli tedavilerin yanı sıra lezyon, kist ve lenfoma gibi tanılar da tedavi edilebilecek.  
Diş tedavisinde yenilikçi anlayışıyla Kırşehirlilere hizmet vermeye devam eden Labordent Diş Polikliniği ileri düzey çene cerrahisi tedavisi vermeye de başladı.

Uzman kadrosu ve teknolojik imkanları ile diş tedavisi noktasında Kırşehir'i üst düzeye taşıyan Labordent Diş Polikliniği , sürekli güçlenen uzman kadrosu ile de diş ve çene yapısı ile ilgili yeni tedavi yöntemleri ile hizmet çeşitliliğini de artırmaya devam ediyor.

 

 

Bilindiği gibi sağlıklı bir diş yapısı aynı zamanda çene yapısının da uyumlu olmasından geçiyor.Çene yapısı bozukluğu hem diş yapısının da bozulmasına hem de gülüş estetiğinin bozulmasına neden oluyor.

 

 

Labordent Diş Polikliniğinden edindiğimiz bilgiye göre ; Türkiye'nin en önemli çene cerrahı uzmanlarından olan Dr. Neşet Akay artık Labordent Diş Polikliniğinde hizmet vermeye başladı.İleri seviye çene yüz estetiği, Ortognatik Cerrahi, gülüş estetiği , gömülü diş operasyonları gibi çeşitli tedavilerin yanı sıra lezyon, kist ve lenfoma gibi tanılar da tedavi edilebilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.