İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Taş Kalp Krizi Geçirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2016 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Taş Kalp Krizi Geçirdi

Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Taş geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti. Kırşehir ve Mucur'un sevilen isimlerinden olan Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Taş akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti.Mustafa Taş'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Cacabey Camisi'nde kılınacak namazın ardından Hızırağa mezarlığında defnedilecek.Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine ise başsağlığı dileriz. 1967 yılında Mucur ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde doğdu. İlköğrenimini köyünde, ortaöğrenimini Kırşehir İmam Hatip Lisesi ve Kırşehir Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünde tamamladı. A.Ü. İşletme Fakültesinden mezun oldu. PTT ve Türk Telekom A.Ş.'nin çeşitli kademelerinde şef ve müdürlük görevlerinde bulundu. Türk Telekom A.Ş.'nin özelleştirilmesinin akabinde Kırşehir Valiliği emrine atandı. 12.07.2010 tarihinde Kırşehir İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Taş geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti.

Kırşehir ve Mucur'un sevilen isimlerinden olan Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Taş akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti.Mustafa Taş'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Cacabey Camisi'nde kılınacak namazın ardından Hızırağa mezarlığında defnedilecek.Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine ise başsağlığı dileriz. 1967 yılında Mucur ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde doğdu. İlköğrenimini köyünde, ortaöğrenimini Kırşehir İmam Hatip Lisesi ve Kırşehir Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünde tamamladı. A.Ü. İşletme Fakültesinden mezun oldu. PTT ve Türk Telekom A.Ş.'nin çeşitli kademelerinde şef ve müdürlük görevlerinde bulundu. Türk Telekom A.Ş.'nin özelleştirilmesinin akabinde Kırşehir Valiliği emrine atandı. 12.07.2010 tarihinde Kırşehir İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.