İl Özel idare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, Adaylığını Duyurdu

SİYASET 13.03.2023 - 12:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İl Özel idare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, Adaylığını Duyurdu

Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, AK Parti'den Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen İl Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, 14 Mayıs 2023'te gerçekleştirilecek genel seçimler için AK Parti'den aday adayı olduğunu duyurdu.İl Özel Genel Sekreterliği görevinden istifa ettiğini bildiren Kurtuluş Yılmaz, '' Çıkmış olduğum bu kutlu yolda; bu kadim topraklara, tarih ve kültür şehri Kırşehir'imize, hemşehrilerimize birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyarım.Zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde birbirimize daha çok kenetlenip daha çok sarılacağız.Daha az dinlenip daha çok çalışacağız.Yaralarımızı hep birlikte saracağız.Bu vesileyle Ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilimizde etkili olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Ayrıca depremden etkilenip ilimize misafir olarak gelen kardeşlerimize geçmiş olsun diliyor, her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten muhafaza etsin.Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünde , Türkiye Yüzyılının en önemli seçimi olan 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ile Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti Kırşehir Milletvekili Aday Adayı olduğumu siz değerli hemşehrilerime ve kamuoyuna saygılarımla sunuyorum'' ifadelerini kullandı.   KURTULUŞ YILMAZ KİMDİR ? 05.05.1974 tarihinde Kırşehir'de doğdu. İlk, orta ve liseyi Kırşehir'de bitirdi. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İktisat Bölümünden mezun oldu. 1997 yılında Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde işe başladı ve orada çeşitli birimlerde çalıştı. 2009 yılında yerel seçimlerden sonra Kırşehir Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürü, Park ve Bahçeler Müdürü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü, Belediye Başkan Yardımcısı ve Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı görevinde bulundu. 23.10.2018 tarihinde Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.    
Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, AK Parti'den Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen İl Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, 14 Mayıs 2023'te gerçekleştirilecek genel seçimler için AK Parti'den aday adayı olduğunu duyurdu.İl Özel Genel Sekreterliği görevinden istifa ettiğini bildiren Kurtuluş Yılmaz, '' Çıkmış olduğum bu kutlu yolda; bu kadim topraklara, tarih ve kültür şehri Kırşehir'imize, hemşehrilerimize birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyarım.Zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde birbirimize daha çok kenetlenip daha çok sarılacağız.Daha az dinlenip daha çok çalışacağız.Yaralarımızı hep birlikte saracağız.Bu vesileyle Ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilimizde etkili olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Ayrıca depremden etkilenip ilimize misafir olarak gelen kardeşlerimize geçmiş olsun diliyor, her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten muhafaza etsin.Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünde , Türkiye Yüzyılının en önemli seçimi olan 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ile Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti Kırşehir Milletvekili Aday Adayı olduğumu siz değerli hemşehrilerime ve kamuoyuna saygılarımla sunuyorum'' ifadelerini kullandı.

 

KURTULUŞ YILMAZ KİMDİR ?

05.05.1974 tarihinde Kırşehir'de doğdu. İlk, orta ve liseyi Kırşehir'de bitirdi. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İktisat Bölümünden mezun oldu. 1997 yılında Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde işe başladı ve orada çeşitli birimlerde çalıştı. 2009 yılında yerel seçimlerden sonra Kırşehir Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürü, Park ve Bahçeler Müdürü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü, Belediye Başkan Yardımcısı ve Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı görevinde bulundu. 23.10.2018 tarihinde Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.