İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz: “Polis vatandaşın gülen yüzü olacak”

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2016 - 17:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz: “Polis vatandaşın gülen yüzü olacak”

Kırşehir’e, Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Düzce ili Emniyet Müdürü iken atanan İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, polisin vatandaşın gülen yüzü olacağını söyledi. Kırşehir Gazeteciler Televizyoncular ve Radyocular Cemiyeti (KIRGARAT-C) tarafından gerçekleşen ziyarette konuşan İl Emniyet Müdürü Akyüz, geliştirilen projelerle birlikte halkın da polise çalışma alanında destek sunacağını ve polisin de halkın gülen yüzü olarak hizmet vereceğini belirtti. İhlas Haber Ajansı Temsilcisinin de yer aldığı ziyarette KIRGARAT-C Başkanı Sait Yanıkla bir süre sohbet eden İl Emniyet Müdürü Akyüz, “Basını çalışmaların sürekliliği ve kamuoyunun aydınlanması açısından önemsiyoruz. Çalışma alanları belirli ve sınırlı alanlardır. Polis ise halkın güveni ve şefkat elidir. İnşallah çalışmalarımızda halkımız da bunu yakından görecektir.” dedi. Karşılıklı fikir alışverişinin sağlandığı ziyaret sonrası İl Emniyet Müdürü Akyüz, herkesin görev ve sorumluluk alanlarının farkında olması gerektiğini i ifade etti.
Kırşehir’e, Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Düzce ili Emniyet Müdürü iken atanan İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, polisin vatandaşın gülen yüzü olacağını söyledi.

Kırşehir Gazeteciler Televizyoncular ve Radyocular Cemiyeti (KIRGARAT-C) tarafından gerçekleşen ziyarette konuşan İl Emniyet Müdürü Akyüz, geliştirilen projelerle birlikte halkın da polise çalışma alanında destek sunacağını ve polisin de halkın gülen yüzü olarak hizmet vereceğini belirtti. İhlas Haber Ajansı Temsilcisinin de yer aldığı ziyarette KIRGARAT-C Başkanı Sait Yanıkla bir süre sohbet eden İl Emniyet Müdürü Akyüz, “Basını çalışmaların sürekliliği ve kamuoyunun aydınlanması açısından önemsiyoruz. Çalışma alanları belirli ve sınırlı alanlardır. Polis ise halkın güveni ve şefkat elidir. İnşallah çalışmalarımızda halkımız da bunu yakından görecektir.” dedi. Karşılıklı fikir alışverişinin sağlandığı ziyaret sonrası İl Emniyet Müdürü Akyüz, herkesin görev ve sorumluluk alanlarının farkında olması gerektiğini i ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.