İki Marketin İndirim Yarışı Vatandaşa Yaradı

EKONOMİ 29.01.2023 - 22:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İki Marketin İndirim Yarışı Vatandaşa Yaradı

Kırşehir'de sahipleri akraba olan iki market zinciri arasındaki rekabet vatandaşlara yaradı.

Yenice Mahallesi Basın Anıtı kavşağında çok sayıda market bulunuyor.Atatürk Caddesi girişinde bulunan market zincirinin karşısına açılan market zinciri indirime gidince, sahiplerinin akraba olduğu öğrenilen her iki market arasındar indirim yarışı başladı.     Her iki marketin de indirime gittiğini duyan vatandaşlar ise indirimli ürünlere akın etti.Karşılıklı olan marketlerin önünde yoğun kalabalık olduğu görülürken kasa önlerinde ise uzun kuyruklar oluştu.     Sahipleri akraba olan iki market arasındaki rekabet sonucu fiyatlarda indirime gidilmesi ise enflasyonla boğuşan vatandaşa yaradı.    
Kırşehir'de sahipleri akraba olan iki market zinciri arasındaki rekabet vatandaşlara yaradı.

Yenice Mahallesi Basın Anıtı kavşağında çok sayıda market bulunuyor.Atatürk Caddesi girişinde bulunan market zincirinin karşısına açılan market zinciri indirime gidince, sahiplerinin akraba olduğu öğrenilen her iki market arasındar indirim yarışı başladı.

 

 

Her iki marketin de indirime gittiğini duyan vatandaşlar ise indirimli ürünlere akın etti.Karşılıklı olan marketlerin önünde yoğun kalabalık olduğu görülürken kasa önlerinde ise uzun kuyruklar oluştu.

 

 

Sahipleri akraba olan iki market arasındaki rekabet sonucu fiyatlarda indirime gidilmesi ise enflasyonla boğuşan vatandaşa yaradı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.