İki İyi Arkadaştılar Şehit Düştüler

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2019 - 10:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İki İyi Arkadaştılar Şehit Düştüler

Tunceli'de PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada yaralanan 2 askerimiz şehit düştü. Gece saatlerinde Tunceli kırsalında devam eden operasyon sırasında güvenlik güçlerimize PKK'lı teröristlerce ateş açıldı.Çıkan çatışmada 4 askerimiz yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.Tunceli Devlet Hastanesine kaldırılan askerlerimizden ikisi kurtarılamayarak şehit oldu.Diğer askerlerin tedavileri ise devam ediyor.Bölgede hava destekli operasyonlar devam ediyor. KÜTAHYA VE OSMANİYE'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ Tunceli'de hain teröristlerle çatışırken şehit düşen 2 askerimizin baba ocaklarına acı haberleri verildi.Şehit düşen askerlerimizden Uzman Çavuş Emre Üçkan'ın (23) acı haberi Simav'a bağlı Yeni Köy'de yaşayan ailesine verildi.Şehadet haberini öğrenen çiftçi baba 50 yaşındaki Mustafa Üçkan, anne 47 yaşındaki İftadiye Üçkan ve çiftçi ağabey 28 yaşındaki Oğuz Üçkan, yasa boğuldu. Şehidin ailesinin tek katlı müstakil evine, Türk bayrağı asıldı. İki kardeşten küçüğü olan şehit Emre Üçkan’ın, 5 yıldır Tunceli’de görev yaptığı ve görev süresinin dolmasına 6 ay kaldığı belirtildi. 2.5 ay önce izne geldiği öğrenilen şehit Emre Üçkan’ın dün (salı) kendilerini telefonla aradığını belirten Oğuz Üçkan, “Operasyona çıkıyorum. Belki bir daha görüşemeyebiliriz. Hakkınızı helal edin’ dedi” diye konuştu. ANNE BABASI HAYATTA DEĞİLDİ Çatışmada ağır yaralanarak şehit düşen diğer askerimiz Uzman Çavuş Ökkeş Ede'nin (25) anne ve babasını daha önce kaybettiği öğrenildi. Evli olduğu öğrenilen Ede'nin cenazesi ikindi namazının ardından Osmaniye Asri Mezarlığında kılınacak namazın ardından şehitliğe defnedilecek.

Tunceli'de PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada yaralanan 2 askerimiz şehit düştü.

Gece saatlerinde Tunceli kırsalında devam eden operasyon sırasında güvenlik güçlerimize PKK'lı teröristlerce ateş açıldı.Çıkan çatışmada 4 askerimiz yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.Tunceli Devlet Hastanesine kaldırılan askerlerimizden ikisi kurtarılamayarak şehit oldu.Diğer askerlerin tedavileri ise devam ediyor.Bölgede hava destekli operasyonlar devam ediyor.

KÜTAHYA VE OSMANİYE'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Tunceli'de hain teröristlerle çatışırken şehit düşen 2 askerimizin baba ocaklarına acı haberleri verildi.Şehit düşen askerlerimizden Uzman Çavuş Emre Üçkan'ın (23) acı haberi Simav'a bağlı Yeni Köy'de yaşayan ailesine verildi.Şehadet haberini öğrenen çiftçi baba 50 yaşındaki Mustafa Üçkan, anne 47 yaşındaki İftadiye Üçkan ve çiftçi ağabey 28 yaşındaki Oğuz Üçkan, yasa boğuldu. Şehidin ailesinin tek katlı müstakil evine, Türk bayrağı asıldı.

İki kardeşten küçüğü olan şehit Emre Üçkan’ın, 5 yıldır Tunceli’de görev yaptığı ve görev süresinin dolmasına 6 ay kaldığı belirtildi. 2.5 ay önce izne geldiği öğrenilen şehit Emre Üçkan’ın dün (salı) kendilerini telefonla aradığını belirten Oğuz Üçkan, “Operasyona çıkıyorum. Belki bir daha görüşemeyebiliriz. Hakkınızı helal edin’ dedi” diye konuştu.

ANNE BABASI HAYATTA DEĞİLDİ

Çatışmada ağır yaralanarak şehit düşen diğer askerimiz Uzman Çavuş Ökkeş Ede'nin (25) anne ve babasını daha önce kaybettiği öğrenildi.

Evli olduğu öğrenilen Ede'nin cenazesi ikindi namazının ardından Osmaniye Asri Mezarlığında kılınacak namazın ardından şehitliğe defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.