İki Farklı Kaza , 1 Ölü 1 Yaralı

ASAYİŞ 30.07.2021 - 21:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İki Farklı Kaza , 1 Ölü 1 Yaralı

Kırşehir'de meydana gelen 2 farklı kazada 1 araç sürücüsü öldü diğeri ise yaralandı.

Kırşehir'den Akçakent'e doğru gitmekte olan Salih Çelik idaresindeki 40 DN 203 plakalı otomobil , sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası Yeşildere köyü yakınlarında şarampole devrildi.       Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri gönderilirken, Salih Çelik olay yerinde yaşamını yitirdi.Talihsiz adamın cansız bedeni Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.   EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ MISIR TARLASINA UÇTU   Diğer kaza ise Kazada ise  Aksaray merkezden Kırşehir'e gitmekte Eyüp D.idaresindeki 40 AAL 707 plakalı Renault marka otomobil, ehliyetsiz olan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak mısır tarlasına uçtu.     Takla atan otomobilde sıkışan sürücü yaralandı. Kazayı gören yoldaki diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.    
Kırşehir'de meydana gelen 2 farklı kazada 1 araç sürücüsü öldü diğeri ise yaralandı.

Kırşehir'den Akçakent'e doğru gitmekte olan Salih Çelik idaresindeki 40 DN 203 plakalı otomobil , sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası Yeşildere köyü yakınlarında şarampole devrildi.

 

 

 

Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri gönderilirken, Salih Çelik olay yerinde yaşamını yitirdi.Talihsiz adamın cansız bedeni Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

 

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ MISIR TARLASINA UÇTU

 

Diğer kaza ise Kazada ise  Aksaray merkezden Kırşehir'e gitmekte Eyüp D.idaresindeki 40 AAL 707 plakalı Renault marka otomobil, ehliyetsiz olan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak mısır tarlasına uçtu.

 

 

Takla atan otomobilde sıkışan sürücü yaralandı. Kazayı gören yoldaki diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.