İkametgahını Kırşehir'e Aldıran Üniversite Öğrencilerine 400 Biniş Hakkı

EĞİTİM 05.09.2022 - 23:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İkametgahını Kırşehir'e Aldıran Üniversite Öğrencilerine 400 Biniş Hakkı

Kırşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, üniversite öğrencilerinin ikametgahını Kırşehir'e alması kaydıyla 10 biniş ücreti karşılığında 400 biniş hakkının ücretsiz olarak Kırşehir Kart'a yükleneceği bildirildi.

Daha önce Kırşehir Belediyesi Meclisi tarafından alınan karar gereği ikametgahını Kırşehir'e aldıran üniversite öğrencilerine 10 biniş ücreti karşılığınd 400 biniş hakkının ücretsiz olarak Kırşehir Kart'a yüklenceği yönünde karar alınmıştı. Kırşehir Belediyesi tarafından söz konusu kararın bu yıl da uygulamada olduğu bildirildi.Söz konusu karara ilişkin Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından yapılan  açıklamada, ''Tarih ve kültür şehri Kırşehir, sosyokültürel açıdan öğrenci dostu bir şehir olarak sizleri kucaklıyor. İkametgahını Kırşehir'e taşıyan üniversite öğrencilerimize Belediye Meclisimiz kararı ile Kırşehir Belediyesi Halk Otobüslerinde tek seferde yüklenen 10 binişlik ücret karşılığında 1 yıl süreli 400 biniş hakkı veriyoruz. 2022-2023 Akademik yılında başarı dolu bir eğitim hayatı görmenizi temenni ediyorum'' denildi.    
Kırşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, üniversite öğrencilerinin ikametgahını Kırşehir'e alması kaydıyla 10 biniş ücreti karşılığında 400 biniş hakkının ücretsiz olarak Kırşehir Kart'a yükleneceği bildirildi.

Daha önce Kırşehir Belediyesi Meclisi tarafından alınan karar gereği ikametgahını Kırşehir'e aldıran üniversite öğrencilerine 10 biniş ücreti karşılığınd 400 biniş hakkının ücretsiz olarak Kırşehir Kart'a yüklenceği yönünde karar alınmıştı.


Kırşehir Belediyesi tarafından söz konusu kararın bu yıl da uygulamada olduğu bildirildi.Söz konusu karara ilişkin Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından yapılan  açıklamada, ''Tarih ve kültür şehri Kırşehir, sosyokültürel açıdan öğrenci dostu bir şehir olarak sizleri kucaklıyor.

İkametgahını Kırşehir'e taşıyan üniversite öğrencilerimize Belediye Meclisimiz kararı ile Kırşehir Belediyesi Halk Otobüslerinde tek seferde yüklenen 10 binişlik ücret karşılığında 1 yıl süreli 400 biniş hakkı veriyoruz.

2022-2023 Akademik yılında başarı dolu bir eğitim hayatı görmenizi temenni ediyorum'' denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.