İftira Atanlar Hakkında Hukuki İşlem Başlattık

SİYASET 30.07.2020 - 15:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İftira Atanlar Hakkında Hukuki İşlem Başlattık

Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tuğçe Topaç ile ilgili sosyal medya üzerinden yayınlanan haber ile ilgili Gelecek Partisi Kırşehir İl Başkanlığından açıklama geldi.

Ayşe Tuğçe Topaç'ın Gelecek Partisi Kırşehir Kadın Kolları Başkanı olarak 29 Temmuz tarihinde atamasının gerçekleştirildiğini açıklayan İl Başkanı Gökhan Biçici , '' Kadın kolları başkanımız Ayşe Tuğçe Topaç atanmış bulunmaktadır. 30.07.2020 Gece saat 01:00 sularında kadın kolları başkanımız hakkında asılsız haber yapıldığı ve  kendilerini haber kaynağı olarak gördüklerini iddia eden kişi yada kişiler tarafından karalama politikası uygulandığı görülmüştür. Bunun üzerine Kadın Kollar Başkanımız Sayın Ayşe Tuğçe Topaç söz konusu paylaşımla ilgili hukuki ve yasal işlem başlatmıştır. Şahsım ve partimiz olarak bu kendini bilmez şahsiyetlere yaptığı iftira paylaşımlarından dolayı göz açtırmayacağız. Partimiz hakkında ise en kısa sürede dava açacağız ve bu şahısların bir bayana hakaret yapmalarını ve bu şekilde yeni kurulan partimize yönelik karalama kampanyasına göz açtırmayacağımızı bilmelerini isterim. Şu günlerde sosyal medyada ve sosyal haatımızda  kadınlara yönelik hakaret , taciz ve cinayet olaylarını görmekteyiz. Bunun bir örneği de sosyal medya üzerinden kurdukları sözde haber platformu adı altında Gelecek Partisi Kırşehir Kadın Kolları Başkanımıza yönelik yapılmış bulunmaktadır. Hiçbir kadına bu hakaretlerin yapılmasını istememekteyiz.Bu işin arkasında olanlara  maddi ve manevi ceza uygulanacağı noktasında yüce Türk Adalatine sonsuz güven duyduğumu belirtmek isterim.'' açıklamasında bulundu.   Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tuğçe Topaç'ın Ataması Dün Gerçekleştirildi NE OLDU ? Sosyal medya platformu üzerinden yayın yapan bir haber sayfasında ataması henüz yeni yapılan Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tuğçe Topaç ile ilgili bir takım iddialarda bulunularak bunların yakın zamanda paylaşılacağı belirtilmişti.    
Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tuğçe Topaç ile ilgili sosyal medya üzerinden yayınlanan haber ile ilgili Gelecek Partisi Kırşehir İl Başkanlığından açıklama geldi.

Ayşe Tuğçe Topaç'ın Gelecek Partisi Kırşehir Kadın Kolları Başkanı olarak 29 Temmuz tarihinde atamasının gerçekleştirildiğini açıklayan İl Başkanı Gökhan Biçici , '' Kadın kolları başkanımız Ayşe Tuğçe Topaç atanmış bulunmaktadır. 30.07.2020 Gece saat 01:00 sularında kadın kolları başkanımız hakkında asılsız haber yapıldığı ve  kendilerini haber kaynağı olarak gördüklerini iddia eden kişi yada kişiler tarafından karalama politikası uygulandığı görülmüştür. Bunun üzerine Kadın Kollar Başkanımız Sayın Ayşe Tuğçe Topaç söz konusu paylaşımla ilgili hukuki ve yasal işlem başlatmıştır. Şahsım ve partimiz olarak bu kendini bilmez şahsiyetlere yaptığı iftira paylaşımlarından dolayı göz açtırmayacağız. Partimiz hakkında ise en kısa sürede dava açacağız ve bu şahısların bir bayana hakaret yapmalarını ve bu şekilde yeni kurulan partimize yönelik karalama kampanyasına göz açtırmayacağımızı bilmelerini isterim. Şu günlerde sosyal medyada ve sosyal haatımızda  kadınlara yönelik hakaret , taciz ve cinayet olaylarını görmekteyiz. Bunun bir örneği de sosyal medya üzerinden kurdukları sözde haber platformu adı altında Gelecek Partisi Kırşehir Kadın Kolları Başkanımıza yönelik yapılmış bulunmaktadır. Hiçbir kadına bu hakaretlerin yapılmasını istememekteyiz.Bu işin arkasında olanlara  maddi ve manevi ceza uygulanacağı noktasında yüce Türk Adalatine sonsuz güven duyduğumu belirtmek isterim.'' açıklamasında bulundu.

 

Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tuğçe Topaç'ın Ataması Dün Gerçekleştirildi

NE OLDU ?

Sosyal medya platformu üzerinden yayın yapan bir haber sayfasında ataması henüz yeni yapılan Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tuğçe Topaç ile ilgili bir takım iddialarda bulunularak bunların yakın zamanda paylaşılacağı belirtilmişti.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.