İçme Suyu Problemi Yaşayan İlçeden Gelen Görüntü Pes Dedirtti

GÜNDEM 08.11.2021 - 13:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İçme Suyu Problemi Yaşayan İlçeden Gelen Görüntü Pes Dedirtti

      İçme suyu problemi ile karşı karşıya olan  Mucur merkez'den gelen görüntüler tepki çekti.Metruk bir binadaki su patlağını görüntüleyen Yaşar Yılmaz isimli vatandaş , ''Memlekette su yok diyenler, Mucur'daki patlaklara zamanında müdahale etmeyenler, garip Mucur'u susuzluktan teyemmüme reva görenler; tabi liyakatli personel alımı yapılmaz herkese masa başı işi sözü verilirse erkek kravatlı gezer Su patlağına da bakan olmaz, çöpü alan olmaz ama artık yeter Mucur bu gidişe dur diyecek.'' ifadelerini kullandı.   SEYFE GÖLÜ'NÜN KURUMASINA NEDEN OLMUŞTU Öte yandan Dünya Mirası Listesinde bulunan Seyfe Gölü'nün kuruma nedenleri arasında Seyfe Gölü'nü besleyen menbağların Mucur'a içme suyu olarak kullandırılması da gösteriliyor.Ancak içme suyu problemi devam eden Mucur'da yakın süreçte yeni kaynak arayışları da başlamıştı.

 

 

 

İçme suyu problemi ile karşı karşıya olan  Mucur merkez'den gelen görüntüler tepki çekti.Metruk bir binadaki su patlağını görüntüleyen Yaşar Yılmaz isimli vatandaş , ''Memlekette su yok diyenler, Mucur'daki patlaklara zamanında müdahale etmeyenler, garip Mucur'u susuzluktan teyemmüme reva görenler; tabi liyakatli personel alımı yapılmaz herkese masa başı işi sözü verilirse erkek kravatlı gezer Su patlağına da bakan olmaz, çöpü alan olmaz ama artık yeter Mucur bu gidişe dur diyecek.'' ifadelerini kullandı.

 

SEYFE GÖLÜ'NÜN KURUMASINA NEDEN OLMUŞTU

Öte yandan Dünya Mirası Listesinde bulunan Seyfe Gölü'nün kuruma nedenleri arasında Seyfe Gölü'nü besleyen menbağların Mucur'a içme suyu olarak kullandırılması da gösteriliyor.Ancak içme suyu problemi devam eden Mucur'da yakın süreçte yeni kaynak arayışları da başlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.