İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Belediye Başkanları Birliği İklim Semineri Kırşehir'de Düzenlendi

DİĞER 16.06.2022 - 23:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Belediye Başkanları Birliği İklim Semineri Kırşehir'de Düzenlendi

İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından hayta geçirilen seminer Kırşehir'de düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı ile Türkiye Belediye Başkanları Birliği arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen; "Kamu ve Sivil Toplum İşbirliği ile iklim Değişikliği Bilgilendirme, Bilinçlendirme ve Eylem Planı Hazırlama Semineri" Kırşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezinde yapıldı. Seminere; Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Nuri Araz, Ahi Evran Üniversitesi Rektör Vekili Sn. Prof. Dr. Mustafa Kurt, Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır, Türkiye Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Proje Koordinatörü İbrahim Demir ile Seminer eğitmeni Sn. Dr. Fatma Figen Ar katıldı.  
İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından hayta geçirilen seminer Kırşehir'de düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı ile Türkiye Belediye Başkanları Birliği arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen; "Kamu ve Sivil Toplum İşbirliği ile iklim Değişikliği Bilgilendirme, Bilinçlendirme ve Eylem Planı Hazırlama Semineri" Kırşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezinde yapıldı.

Seminere; Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Nuri Araz, Ahi Evran Üniversitesi Rektör Vekili Sn. Prof. Dr. Mustafa Kurt, Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır, Türkiye Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Proje Koordinatörü İbrahim Demir ile Seminer eğitmeni Sn. Dr. Fatma Figen Ar katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.