İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Kırşehir'e Teşekkür

GÜNDEM 24.08.2021 - 20:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Kırşehir'e Teşekkür

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, orman yangını ve sel afetlerinde araç ve nakdi para yardımı gerçekleştiren Kırşehir'e sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti.

Türkiye'nin güney sahillerinde çıkan orman yangınlarına müdahale için Kırşehir Belediyesi itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarına destek vermişti.Yine Kırşehir İl Özel İdaresi ve Kırşehir Belediyesi işbirliği ile sel bölgesindeki temizleme çalışmalarına araç desteği sağlanmıştı.Ayrıca Kırşehir'den 1 Milyon 582 bin TL nkdi yardım ve 2 tır malzeme desteği de gönderildiği bilgisne ulaşıldı.Kırşehir'in göstermiş olduğu bu yardımseverlik örneği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından da takdir edildi.     VALİLİĞİMİZE VE BELEDİYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , ''Sel ve yangın bölgelerine destek için #BenDeVarım diyen Kırşehir Valiliğimiz, belediyelerimiz ve hemşehrilerimiz tarafından 1 MİLYON 582 BİN tl ve 2 TIR malzeme AFAD'a gönderildi. Kırşehir Valiliğimize, belediyelerimize ve hemşehrilerimize müteşekkiriz. Bu Millet, Büyük Millet'' ifadelerini kullandı.   KIRŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİNİN YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMASI    
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, orman yangını ve sel afetlerinde araç ve nakdi para yardımı gerçekleştiren Kırşehir'e sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti.

Türkiye'nin güney sahillerinde çıkan orman yangınlarına müdahale için Kırşehir Belediyesi itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarına destek vermişti.Yine Kırşehir İl Özel İdaresi ve Kırşehir Belediyesi işbirliği ile sel bölgesindeki temizleme çalışmalarına araç desteği sağlanmıştı.Ayrıca Kırşehir'den 1 Milyon 582 bin TL nkdi yardım ve 2 tır malzeme desteği de gönderildiği bilgisne ulaşıldı.Kırşehir'in göstermiş olduğu bu yardımseverlik örneği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından da takdir edildi.

 

 

VALİLİĞİMİZE VE BELEDİYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , ''Sel ve yangın bölgelerine destek için #BenDeVarım diyen Kırşehir Valiliğimiz, belediyelerimiz ve hemşehrilerimiz tarafından 1 MİLYON 582 BİN tl ve 2 TIR malzeme AFAD'a gönderildi. Kırşehir Valiliğimize, belediyelerimize ve hemşehrilerimize müteşekkiriz. Bu Millet, Büyük Millet'' ifadelerini kullandı.

 

KIRŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİNİN YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMASI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.