İçi Boş Ürünler Satışı Dönemi

YAŞAM 14.02.2022 - 07:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İçi Boş Ürünler Satışı Dönemi

Peş peşe gelen zamlar ile birlikte insanlar da içi boş ürünleri satışa sunmaya başladı.

Boş baklava, tost ve içli köfte derken bu kez de boş gözleme satışa sunuldu.Bir gözlemeciye ait menüde  ‘içi boş gözleme' nin fiyatı 10 TL olarak yer aldı.Menüde ayrıca Beyaz peynirli, ıspanaklı, patatesli gözlemelerin 17 TL'den başladığı, kavurma kaşarlı gözlemenin 33 TL'ye kadar çıktığı görülüyor.     BOŞ BAKLAVA Yağ, un, şeker, fıstık, ceviz ve diğer girdi maliyetlerindeki artış nedeniyle vatandaşlar kaliteli ve lezzetli baklava alamaz oldu.Tatlı fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle ‘Tatlının tadı kaçtı' yorumları artarken, bazı kentlerde ise içinde fıstık, kaymak, ceviz gibi ürünlerin eksik olduğu ‘Boş Baklava' satıldığıyla ilgili sosyal medyada görseller dün paylaşılmaya başlanmıştı. Gaziantep Lokantacılar, Kebapçılar, Baklavacılar, Tatlıcılar, Pastacılar Odası Başkanı Abdulkadir Katmerci, boş baklava için, “Bu baklava olmaz. Olsa olsa hamurlu tatlı olur” değerlendirmesi yaptı.     BOŞ TOST Birçok ilde şubesi bulunan, atom, çikolatalı kavurmalı, muzlu, karışık, kaşarlı, gibi birçok çeşit tost yaparak sosyal medya hesaplarından paylaştığı için ‘Tostçu Erol' adıyla fenomen olan tostçu Mehmet Erol Sorgulu, bu kez de yarım ekmek arasına ketçap ve biber koyarak 2 TL'den satmaya başladı.     BOŞ İÇLİ KÖFTE Et yemenin artık lüks hale geldiği bu günlerde önemli lezzetlerden biri olan içli köfte de artan maliyetlerden nasibini aldı. Etin, fıstığın ve iç harcının konulduğu içli köftelerin de artık içi boşaltıldı. Sadece hamurunun bulunduğu köftelere nasıl bir tepki verileceği şimdiden merak konusu oldu.  
Peş peşe gelen zamlar ile birlikte insanlar da içi boş ürünleri satışa sunmaya başladı.

Boş baklava, tost ve içli köfte derken bu kez de boş gözleme satışa sunuldu.Bir gözlemeciye ait menüde  ‘içi boş gözleme' nin fiyatı 10 TL olarak yer aldı.Menüde ayrıca Beyaz peynirli, ıspanaklı, patatesli gözlemelerin 17 TL'den başladığı, kavurma kaşarlı gözlemenin 33 TL'ye kadar çıktığı görülüyor.

 

 

BOŞ BAKLAVA

Yağ, un, şeker, fıstık, ceviz ve diğer girdi maliyetlerindeki artış nedeniyle vatandaşlar kaliteli ve lezzetli baklava alamaz oldu.Tatlı fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle ‘Tatlının tadı kaçtı' yorumları artarken, bazı kentlerde ise içinde fıstık, kaymak, ceviz gibi ürünlerin eksik olduğu ‘Boş Baklava' satıldığıyla ilgili sosyal medyada görseller dün paylaşılmaya başlanmıştı. Gaziantep Lokantacılar, Kebapçılar, Baklavacılar, Tatlıcılar, Pastacılar Odası Başkanı Abdulkadir Katmerci, boş baklava için, “Bu baklava olmaz. Olsa olsa hamurlu tatlı olur” değerlendirmesi yaptı.

 

 

BOŞ TOST

Birçok ilde şubesi bulunan, atom, çikolatalı kavurmalı, muzlu, karışık, kaşarlı, gibi birçok çeşit tost yaparak sosyal medya hesaplarından paylaştığı için ‘Tostçu Erol' adıyla fenomen olan tostçu Mehmet Erol Sorgulu, bu kez de yarım ekmek arasına ketçap ve biber koyarak 2 TL'den satmaya başladı.

 

 

BOŞ İÇLİ KÖFTE

Et yemenin artık lüks hale geldiği bu günlerde önemli lezzetlerden biri olan içli köfte de artan maliyetlerden nasibini aldı. Etin, fıstığın ve iç harcının konulduğu içli köftelerin de artık içi boşaltıldı. Sadece hamurunun bulunduğu köftelere nasıl bir tepki verileceği şimdiden merak konusu oldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.