Hüseyin Ertaş'tan ''Manevi Evlat'' Açıklaması

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2018 - 11:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hüseyin Ertaş'tan ''Manevi Evlat'' Açıklaması

İYİ Parti Kırşehir aday adayı Mustafa Avcı medyada ''Neşet Ertaş'ın manevi oğlu'' olarak yer alınca Büyük Ozanın oğlu Hüseyin Ertaş açıklamada bulundu. Aday adaylığı tanıtımı için bazı yere basın mensuplarıyla kamera karşısına geçen İYİ Parti aday adayı Mustafa Avcı , ''Kırşehir’in bir evladı ve gururu olan Neşet Ertaş hocamla son 15 yılını beraber geçirmiş biriyim. Kendisinden feyz aldım; Kırşehir sevgisini bana rahmetli Neşet Ertaş aşıladı. İnsanımızın değerini, Kırşehirli’nin güzel yüreğini onunla tanıdım. Kendisinin veciz sözüyle: “Anavatanımsın, baba yurdumsun, ozanlar diyarı şirin Kırşehir.” açıklamasında bulunmuştu.Mustafa Avcı yerel medyada ''Neşet Ertaş'ın manevi oğlu'' olarak yer aldı. HÜSEYİN ERTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ ''Dün sosyal medya aracılığı ile yayınlanan bir haber dikkatimizi çekmiş ve ailemizi üzmüştür.Babamızın “manevi oğlu” olduğunu iddia eden, tanımadığımız bir şahıs Kırşehir’de bir partiden aday adaylığını açıklamış ve bu da bir kaç yerel gazetede yer bulmuş, yayınlanmıştır.Biz, çocukları olarak bu yaşımıza kadar babamızın adını hiç bir şekilde istismar etmedik.Halâ da onun hatırasına zarar vermemek için attığımız her adıma dikkat ediyoruz.Zaman zaman kardeşi, oğlu, yeğeni, torunu, öğrencisi, menajeri, sahne arkadaşı olduğunu iddia eden kişilere cevap bile vermiyoruz.Bir kaç hatıra fotoğrafı çektiren, kendisini ziyaret eden herkes “manevi oğul” olacaksa, memleketin yarısı aynı iddiada bulunabilir.Ama babamızı zerre kadar tanıyan, birazcık saygısı, sevgisi olan hiç kimse, hayatı boyunca günlük siyasetten, onun küçük hesaplarından uzak durmuş bir insan olan babamızın adını bu şekilde kötüye kullanmaya kalkmaz.O yüzden gerek duyduğumuz bu açıklamamızdan sonra, babamızı gerçekten sevenlerin ve hiç bir siyasi partinin böyle bir istismara itibar etmeyeceğini umuyoruz.Herkesin kendi emeği ile bir yerlere gelmesi dileği ile...''
İYİ Parti Kırşehir aday adayı Mustafa Avcı medyada ''Neşet Ertaş'ın manevi oğlu'' olarak yer alınca Büyük Ozanın oğlu Hüseyin Ertaş açıklamada bulundu.

Aday adaylığı tanıtımı için bazı yere basın mensuplarıyla kamera karşısına geçen İYİ Parti aday adayı Mustafa Avcı , ''Kırşehir’in bir evladı ve gururu olan Neşet Ertaş hocamla son 15 yılını beraber geçirmiş biriyim. Kendisinden feyz aldım; Kırşehir sevgisini bana rahmetli Neşet Ertaş aşıladı. İnsanımızın değerini, Kırşehirli’nin güzel yüreğini onunla tanıdım. Kendisinin veciz sözüyle: “Anavatanımsın, baba yurdumsun, ozanlar diyarı şirin Kırşehir.” açıklamasında bulunmuştu.Mustafa Avcı yerel medyada ''Neşet Ertaş'ın manevi oğlu'' olarak yer aldı. HÜSEYİN ERTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ ''Dün sosyal medya aracılığı ile yayınlanan bir haber dikkatimizi çekmiş ve ailemizi üzmüştür.Babamızın “manevi oğlu” olduğunu iddia eden, tanımadığımız bir şahıs Kırşehir’de bir partiden aday adaylığını açıklamış ve bu da bir kaç yerel gazetede yer bulmuş, yayınlanmıştır.Biz, çocukları olarak bu yaşımıza kadar babamızın adını hiç bir şekilde istismar etmedik.Halâ da onun hatırasına zarar vermemek için attığımız her adıma dikkat ediyoruz.Zaman zaman kardeşi, oğlu, yeğeni, torunu, öğrencisi, menajeri, sahne arkadaşı olduğunu iddia eden kişilere cevap bile vermiyoruz.Bir kaç hatıra fotoğrafı çektiren, kendisini ziyaret eden herkes “manevi oğul” olacaksa, memleketin yarısı aynı iddiada bulunabilir.Ama babamızı zerre kadar tanıyan, birazcık saygısı, sevgisi olan hiç kimse, hayatı boyunca günlük siyasetten, onun küçük hesaplarından uzak durmuş bir insan olan babamızın adını bu şekilde kötüye kullanmaya kalkmaz.O yüzden gerek duyduğumuz bu açıklamamızdan sonra, babamızı gerçekten sevenlerin ve hiç bir siyasi partinin böyle bir istismara itibar etmeyeceğini umuyoruz.Herkesin kendi emeği ile bir yerlere gelmesi dileği ile...''
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.