Hürriyet'te Kırşehir'e Algı Operasyonu

GÜNDEM 01.10.2022 - 12:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hürriyet'te Kırşehir'e Algı Operasyonu

Hükümete yakın Demirören grubuna ait Hürriyet Gazetesi, Çiçekdağı İlçesi'ni Yozgat'a bağladı.

Çiçekdağı İlçesi'nde gerçekleşen Bulgur Festivali sonrasında büyük bir skandala imza atıldı.Kendisi de Yozgatlı olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ile birlikte Eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de katıldığı bulgur festivali ile ilgili haber yapan Hürriyet Gazetesi, Çiçekdağı İlçesi'ni Yozgat'a ait olarak gösterdi.Demirören Haber Ajansına ait haberi çarpıtan gazete, yayınladığı haberde, '' Yozgat'ın Çiçekdağı ilçesinde düzenlenen toplu Açılış ve temel atma törenine, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Yozgat Valisi Ziya Polat, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Çiçekdağ Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı'' ifadelerini kullandı.   Demirören Haber Ajansı'na ait haberi çarpıtan Hürriyet Gazetesi Çiçekdağı İlçesi'nin Bilinçli Olarak Yozgat'a Ait Gösterdi.   ORJİNAL METNİ BİLEREK ÇARPITTILAR Ancak Demirören Haber Ajansı'nın orjinal haberinde  aynı kısmın '' Çiçekdağı ilçesinde düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Yozgat Valisi Ziya Polat, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Çiçekdağ Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı'' şeklinde olduğu görüldü.   Orjinal Haber Metninde Sadece Çiçekdağı İlçesi ibaresinin Kullanıldığı Görülüyor.Hürriyet'in Metin Üzerinde Oynama Yaptığı Açıkça Görülebiliyor.   MENDERES DÖNEMİNDE YOZGAT'A BAĞLANMIŞTI Hürriyet Gazetesi'nin orjinal metin üzerinde çarpıtma yaparak Çiçekdağı İlçesi'nin Yozgat'a ait gibi göstermesi akıllara Adnan Menderes döneminde Kırşehir'in ilçe yapılarak Çiçekdağı İlçesi'nin Yozgat'a bağlanmasını getirdi.Aynı dönemdeKırşehir ile birlikte Hacıbektaş, Mucur ve Avanos  Nevşehir'e, Kaman Ankara'ya bağlanmıştı.
Hükümete yakın Demirören grubuna ait Hürriyet Gazetesi, Çiçekdağı İlçesi'ni Yozgat'a bağladı.

Çiçekdağı İlçesi'nde gerçekleşen Bulgur Festivali sonrasında büyük bir skandala imza atıldı.Kendisi de Yozgatlı olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ile birlikte Eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de katıldığı bulgur festivali ile ilgili haber yapan Hürriyet Gazetesi, Çiçekdağı İlçesi'ni Yozgat'a ait olarak gösterdi.Demirören Haber Ajansına ait haberi çarpıtan gazete, yayınladığı haberde, '' Yozgat'ın Çiçekdağı ilçesinde düzenlenen toplu Açılış ve temel atma törenine, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Yozgat Valisi Ziya Polat, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Çiçekdağ Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı'' ifadelerini kullandı.

 

Demirören Haber Ajansı'na ait haberi çarpıtan Hürriyet Gazetesi Çiçekdağı İlçesi'nin Bilinçli Olarak Yozgat'a Ait Gösterdi.

 

ORJİNAL METNİ BİLEREK ÇARPITTILAR

Ancak Demirören Haber Ajansı'nın orjinal haberinde  aynı kısmın '' Çiçekdağı ilçesinde düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Yozgat Valisi Ziya Polat, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Çiçekdağ Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı'' şeklinde olduğu görüldü.

 

Orjinal Haber Metninde Sadece Çiçekdağı İlçesi ibaresinin Kullanıldığı Görülüyor.Hürriyet'in Metin Üzerinde Oynama Yaptığı Açıkça Görülebiliyor.

 

MENDERES DÖNEMİNDE YOZGAT'A BAĞLANMIŞTI

Hürriyet Gazetesi'nin orjinal metin üzerinde çarpıtma yaparak Çiçekdağı İlçesi'nin Yozgat'a ait gibi göstermesi akıllara Adnan Menderes döneminde Kırşehir'in ilçe yapılarak Çiçekdağı İlçesi'nin Yozgat'a bağlanmasını getirdi.Aynı dönemdeKırşehir ile birlikte Hacıbektaş, Mucur ve Avanos  Nevşehir'e, Kaman Ankara'ya bağlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.