Hülya Avşar'dan Kriz Yorumu ,''Gerekirse Simit Yiyeceğiz''

GÜNDEM 20.12.2021 - 12:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hülya Avşar'dan Kriz Yorumu ,''Gerekirse Simit Yiyeceğiz''

Döviz kurundaki rekor artışlarla birlikte A'dan Z'ye tüm ürünlerin fiyatının artmasına 58 yaşındaki Hülya Avşar, “Gerekirse simit yiyeceğiz ve bugünleri kolay atlatacağız” dedi.

Daha önce 55 Milyon TL'ye ada satın almasıyla gündeme gelenHülya Avşar, Yeniköy’de karşılaştığı gazetecilere yaşanan ekonomik krize yönelik görüşlerini açıklayan Hülya Avşar“Her kesime mutlaka yansıması oluyor. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız…Diyorlar ki, ay biz bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz. Ne derseniz deyin!  Evet gerekirse yiyeceğiz ama bugünleri de kolay atlatacağız. Artık bu işi insanlar bireysel olarak halletmek zorunda diye düşünüyorum.” dedi.   SİZE HAVA HOŞ, TUZUNUZ KURU Avşar'ın bu sözleri sosyal medyada eleştiri topladı. İşte o tepkilerden bazıları ;  * Sayın Hülya Avşar; lüks hayatınızla sizleri izliyoruz. Ünlü restoranlarda yemek yiyip, gariban halka, 'Gerekirse simit yeriz' demek kolay. Tok açın halinden ne anlar ki? Millet artık sabahları simit bile yemiyor boşuna para harcamamak için. Size hava hoş. Sizin tuzunuz kuru... * Gerekirse simit yenilecekmiş. Simit 3,5 lira. Bireysel halledecekmiş insanlar sorunlarını… Geçtim gıdayı; ilaç fiyatlarından, milyonlarca işsizden, doğalgaz, elektrik faturalarından haberin var mı Hülya Avşar? Dalga mı geçiyorsun açlıkla, yoksullukla? * Hülya Avşar, simidi 50 kuruş, bizi de martı zannediyor olmalı… * Gerekirse simit yiyecekmişiz... Simit ile ekmeğin fiyatı aynı, Hülya Avşar'a duyurulur. * Hülya Avşar bile çıkıp, ekonomi konuşuyorsa vay halimize!  
Döviz kurundaki rekor artışlarla birlikte A'dan Z'ye tüm ürünlerin fiyatının artmasına 58 yaşındaki Hülya Avşar, “Gerekirse simit yiyeceğiz ve bugünleri kolay atlatacağız” dedi.

Daha önce 55 Milyon TL'ye ada satın almasıyla gündeme gelenHülya Avşar, Yeniköy’de karşılaştığı gazetecilere yaşanan ekonomik krize yönelik görüşlerini açıklayan Hülya Avşar“Her kesime mutlaka yansıması oluyor. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız…Diyorlar ki, ay biz bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz. Ne derseniz deyin!  Evet gerekirse yiyeceğiz ama bugünleri de kolay atlatacağız. Artık bu işi insanlar bireysel olarak halletmek zorunda diye düşünüyorum.” dedi.

 

SİZE HAVA HOŞ, TUZUNUZ KURU

Avşar'ın bu sözleri sosyal medyada eleştiri topladı. İşte o tepkilerden bazıları ; 

* Sayın Hülya Avşar; lüks hayatınızla sizleri izliyoruz. Ünlü restoranlarda yemek yiyip, gariban halka, 'Gerekirse simit yeriz' demek kolay. Tok açın halinden ne anlar ki? Millet artık sabahları simit bile yemiyor boşuna para harcamamak için. Size hava hoş. Sizin tuzunuz kuru...

* Gerekirse simit yenilecekmiş. Simit 3,5 lira. Bireysel halledecekmiş insanlar sorunlarını… Geçtim gıdayı; ilaç fiyatlarından, milyonlarca işsizden, doğalgaz, elektrik faturalarından haberin var mı Hülya Avşar? Dalga mı geçiyorsun açlıkla, yoksullukla?

* Hülya Avşar, simidi 50 kuruş, bizi de martı zannediyor olmalı…

* Gerekirse simit yiyecekmişiz... Simit ile ekmeğin fiyatı aynı, Hülya Avşar'a duyurulur.

* Hülya Avşar bile çıkıp, ekonomi konuşuyorsa vay halimize!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.