HSK'dan Kırşehir'e Savcı Ataması ve Hakim Değişikliği

GÜNDEM 06.10.2021 - 22:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

HSK'dan Kırşehir'e Savcı Ataması ve Hakim Değişikliği

Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK), mazeret nedeniyle görev değişikliği talebinde bulunan 359 hakim ve savcının görev yerleri değiştirildi.

HSK Birinci Dairesince, çeşitli sebeplerle görev değişikliği talebinde bulunan hakim ve savcılara ilişkin kararname çalışmaları tamamlanarak, Kurulun internet sitesinde yayımlandı. Kararnameyle adli yargıda 334 hakim ve savcının, idari yargıda ise 25 hakim ve savcının görev yeri değişti. Isparta Cumhuriyet Savcısı Osman Erduran Kırşehir Cumhuriyet Savcılığına, Afyonkarahisar Hakimi Hayrettin Sandıkçı Kırşehir Hakimliği'ne atanırken Kırşehir Hakimlerinden Nursela Söyler Aydoğdu ise İstanbul Anadolu Yakası Hakimliğine atandı.    
Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK), mazeret nedeniyle görev değişikliği talebinde bulunan 359 hakim ve savcının görev yerleri değiştirildi.

HSK Birinci Dairesince, çeşitli sebeplerle görev değişikliği talebinde bulunan hakim ve savcılara ilişkin kararname çalışmaları tamamlanarak, Kurulun internet sitesinde yayımlandı.

Kararnameyle adli yargıda 334 hakim ve savcının, idari yargıda ise 25 hakim ve savcının görev yeri değişti.

Isparta Cumhuriyet Savcısı Osman Erduran Kırşehir Cumhuriyet Savcılığına, Afyonkarahisar Hakimi Hayrettin Sandıkçı Kırşehir Hakimliği'ne atanırken Kırşehir Hakimlerinden Nursela Söyler Aydoğdu ise İstanbul Anadolu Yakası Hakimliğine atandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.