Herhangi Bir Ceza Kesilmedi

EKONOMİ 27.06.2020 - 09:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Herhangi Bir Ceza Kesilmedi

Kırşehir'de Covid-19 önlemlerine yönelik getirilen maske denetimi kapsamında Petlas işçilerine 900 TL ceza kesildiğine dair iddialar yetkililer tarafından yalanlandı.

Kırıkkale Petrol İş-Sendikası Başkanı Murat Kaya Petlas işçilerini taşıyan servisin polis tarafından durdurularak işçilere ceza yazıldığı iddia etmişti.Murat Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada , ''Covid 19 hastalık nedeniyle bir gün bile çalışanları düşünmediniz sokağa çıkma yasağına ramen ürettim yapmamız gerek dediniz bugüne kadar çalışan bir emekçiye sahip çıkmadınız ve maskeniz yok diye servislere binip ceza yazmanız emekçinin alın terini gasp etmek bu kadar kolaymı kestiğiniz cezaya kaç gün çalışıyoruz önce ona bakın yazıklar olsun.'' ifadelerine yer verdi.   HERHANGİ BİR CEZA YAZILMADI   Söz konusu iddiaya ilişkin yetkililerden yalanlama geldi.Herhangi bir cezanın kesilmediği belirtilen açıklamada , ihbar üzerine işçi taşıyan servislerde rutin denetim yapıldığı belirtildi.Yapılan denetimde maske kullanmayan işçilere sadece uyarı yapıldığı vurgulandı.   TC KİMLİK NUMARALARI ALINAN ARKADAŞLARA HİÇ BİR İŞLEM YAPILMADI   Söz konusu yalanlama üzerine Petrol-İş Sendikası Şube Başkanı Murat Kaya da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada , ''Değerli Petlas çalışan arkadaşlar yetkili mercihle yapılan görüşme sonucu servislerde yapılan maske denetiminde TC kimlik numaraları alınan arkadaşlara hiç bir işlem yapılmamıştır.'' diyerek ceza kesilmediğini doğruladı.      
Kırşehir'de Covid-19 önlemlerine yönelik getirilen maske denetimi kapsamında Petlas işçilerine 900 TL ceza kesildiğine dair iddialar yetkililer tarafından yalanlandı.

Kırıkkale Petrol İş-Sendikası Başkanı Murat Kaya Petlas işçilerini taşıyan servisin polis tarafından durdurularak işçilere ceza yazıldığı iddia etmişti.Murat Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada , ''Covid 19 hastalık nedeniyle bir gün bile çalışanları düşünmediniz sokağa çıkma yasağına ramen ürettim yapmamız gerek dediniz bugüne kadar çalışan bir emekçiye sahip çıkmadınız ve maskeniz yok diye servislere binip ceza yazmanız emekçinin alın terini gasp etmek bu kadar kolaymı kestiğiniz cezaya kaç gün çalışıyoruz önce ona bakın yazıklar olsun.'' ifadelerine yer verdi.

 

HERHANGİ BİR CEZA YAZILMADI

 

Söz konusu iddiaya ilişkin yetkililerden yalanlama geldi.Herhangi bir cezanın kesilmediği belirtilen açıklamada , ihbar üzerine işçi taşıyan servislerde rutin denetim yapıldığı belirtildi.Yapılan denetimde maske kullanmayan işçilere sadece uyarı yapıldığı vurgulandı.

 

TC KİMLİK NUMARALARI ALINAN ARKADAŞLARA HİÇ BİR İŞLEM YAPILMADI

 

Söz konusu yalanlama üzerine Petrol-İş Sendikası Şube Başkanı Murat Kaya da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada , ''Değerli Petlas çalışan arkadaşlar yetkili mercihle yapılan görüşme sonucu servislerde yapılan maske denetiminde TC kimlik numaraları alınan arkadaşlara hiç bir işlem yapılmamıştır.'' diyerek ceza kesilmediğini doğruladı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.