Her Zaman Görmek İsteriz

SİYASET 21.10.2020 - 21:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Her Zaman Görmek İsteriz

TBMM Bahçesinde bir araya gelen 4 Kırşehirli Milletvekil fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.Takipçilerin birçoğu ''her zaman görmek isteriz.'' yorumunda bulundu.

TBMM Genel Kurulu çalışmalarının ardından ara veren Milletvekillerinin en çok tercih ettiği yerlerden birisi de Türkiye Büyük Millet Meclsinin Bahçesi.İşte o aralardan birinde Kırşehirli Milletvekiller CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Ankara AK Parti Milletvekili Hacı Turan, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli TBMM Bahçesinde bir araya gelerek Kırşehir hakkında sohbet etti.     Milletvekillleri bu anı sosyal medya hesaplarından paylaşarak ''Kırşehir ve Ankara gündemi'' hakkında hoş bir sohbet ettiklerini belirterek birbirlerine teşekkür ettiler.Takipçileri ise Milletvekillilerini tebrik ederek '' her zaman gösrmek isteriz.'' yorumunda bulundular.
TBMM Bahçesinde bir araya gelen 4 Kırşehirli Milletvekil fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.Takipçilerin birçoğu ''her zaman görmek isteriz.'' yorumunda bulundu.

TBMM Genel Kurulu çalışmalarının ardından ara veren Milletvekillerinin en çok tercih ettiği yerlerden birisi de Türkiye Büyük Millet Meclsinin Bahçesi.İşte o aralardan birinde Kırşehirli Milletvekiller CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Ankara AK Parti Milletvekili Hacı Turan, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli TBMM Bahçesinde bir araya gelerek Kırşehir hakkında sohbet etti.

 

 

Milletvekillleri bu anı sosyal medya hesaplarından paylaşarak ''Kırşehir ve Ankara gündemi'' hakkında hoş bir sohbet ettiklerini belirterek birbirlerine teşekkür ettiler.Takipçileri ise Milletvekillilerini tebrik ederek '' her zaman gösrmek isteriz.'' yorumunda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.