Hepinize Yazıklar Olsun, Utanın !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2017 - 12:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hepinize Yazıklar Olsun, Utanın !

Yer: Mehmet Akif Ersoy Lisesi Dört yıl boyunca , yollarını eskittiğim okulum. Yıkılacağını bildiğim için gidip son kez görmek istedim. Son kez koridorları , sınıfları dolaştım. Hüzünlendim, üzüldüm ama beni en çok üzen karşılaştığım bu manzara oldu ; Türk Bayrağı Yerlerde ! Yanında da hat ile yazılmış ''Allah'' yazısı ... Burası benim de mezun olduğum okul ... Ama gelin görün ki , eğitim ve öğretimde geldiğimiz son nokta bu ! Bu lafım öğrencilere değil tamamen okul idarecilerine ve görevlilerine ; HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN ! Sizin bayrağa verdiğiniz değer bu mu ? Peki içinizdeki ''Allah'' sevgisine ne oldu ? Yerler de birçok kitap sürünüyor adeta , sizin kitaba, okumaya verdiğiniz değer bu mu ? Öğrencilerinize ''Vatan'' , ''Millet'' ve ''Bayrak'' sevgisini böyle mi öğrettiniz ? *** Herşeyi o kadar yüzeysel o kadar samimiyetsiz yaşıyoruz ki ! Hep göstermelik , hep ... *** Bu okulun idarecileri , öğretmenleri, görevlileri ... Her kimseniz ! Beni okuduğum okuldan utandırdığınız için , HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN ! Bu durum Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne yakışıyor mu ? Bu durum Mehmet Akif Ersoy'un adına yakışıyor mu ? *** Lisede veya orta okulda okurken öğretmenlerimiz kitabımızı veya defterimizi unuttuğumuzda bize şöyle takılırlardı : ''Oğlum kendinizi niye unutmadınız ?'' Ama hocam sen yanında götürmen gereken en değerli şeyi unuturken öğrenci defter unutmuş , kitap unutmuş çok mu ? *** Türk Bayrağını da , ''Allah'' yazısını da yanıma alıyorum. Mehmet Akif Ersoy Lisesi mezunu olan bir öğrenciye yakışır şekilde muhafaza altına alıp saklayacağım. Bu da size ders olsun ! UTANIN !  
Yer: Mehmet Akif Ersoy Lisesi Dört yıl boyunca , yollarını eskittiğim okulum. Yıkılacağını bildiğim için gidip son kez görmek istedim. Son kez koridorları , sınıfları dolaştım. Hüzünlendim, üzüldüm ama beni en çok üzen karşılaştığım bu manzara oldu ;

Türk Bayrağı Yerlerde ! Yanında da hat ile yazılmış ''Allah'' yazısı ... Burası benim de mezun olduğum okul ... Ama gelin görün ki , eğitim ve öğretimde geldiğimiz son nokta bu ! Bu lafım öğrencilere değil tamamen okul idarecilerine ve görevlilerine ; HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN ! Sizin bayrağa verdiğiniz değer bu mu ? Peki içinizdeki ''Allah'' sevgisine ne oldu ? Yerler de birçok kitap sürünüyor adeta , sizin kitaba, okumaya verdiğiniz değer bu mu ? Öğrencilerinize ''Vatan'' , ''Millet'' ve ''Bayrak'' sevgisini böyle mi öğrettiniz ?

***

Herşeyi o kadar yüzeysel o kadar samimiyetsiz yaşıyoruz ki ! Hep göstermelik , hep ...

***

Bu okulun idarecileri , öğretmenleri, görevlileri ... Her kimseniz ! Beni okuduğum okuldan utandırdığınız için , HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN ! Bu durum Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne yakışıyor mu ? Bu durum Mehmet Akif Ersoy'un adına yakışıyor mu ?

***

Lisede veya orta okulda okurken öğretmenlerimiz kitabımızı veya defterimizi unuttuğumuzda bize şöyle takılırlardı : ''Oğlum kendinizi niye unutmadınız ?'' Ama hocam sen yanında götürmen gereken en değerli şeyi unuturken öğrenci defter unutmuş , kitap unutmuş çok mu ?

***

Türk Bayrağını da , ''Allah'' yazısını da yanıma alıyorum. Mehmet Akif Ersoy Lisesi mezunu olan bir öğrenciye yakışır şekilde muhafaza altına alıp saklayacağım.

Bu da size ders olsun !

UTANIN !  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.