Hem Üzüntü Hem Sevinç

SPOR 19.03.2021 - 11:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hem Üzüntü Hem Sevinç

Deplasmanda son dakika golü ile güçlü rakibi ile berabere kalan Kırşehir Belediyespor , kaçırdığı penaltının üzüntüsünü yaşıyor.

    1. Lige yükselmek için play-off mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor, deplasmanda yine play-off mücadelesi veren Sakaryaspor ile ligin 29. haftasında karşı karşıya geldi.Maçın ilk yarısında etkili olan Sakarya ekibi maçın 44. dakikasında 1-0 öne geçti.Maçın 2. yarısında ise bu kez Kırşehir Belediyespor etkili oldu.72. dakikada Ceza sahası içerisindeki pozisyonda penaltı kazanan yeşil beyazlılar beraberlik fırsatını Ali Kuçik ile değerlendiremedi.Herkes Maç bitti derken Furkan Polat ceza sahası dışından attığı muhteşem golle takımına 1 puanı getiren isim oldu.Kırşehir Belediyespor bu beraberlikle 50 puanla 5. sıradaki yerini korudu. LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU
Deplasmanda son dakika golü ile güçlü rakibi ile berabere kalan Kırşehir Belediyespor , kaçırdığı penaltının üzüntüsünü yaşıyor.

 

 

1. Lige yükselmek için play-off mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor, deplasmanda yine play-off mücadelesi veren Sakaryaspor ile ligin 29. haftasında karşı karşıya geldi.Maçın ilk yarısında etkili olan Sakarya ekibi maçın 44. dakikasında 1-0 öne geçti.Maçın 2. yarısında ise bu kez Kırşehir Belediyespor etkili oldu.72. dakikada Ceza sahası içerisindeki pozisyonda penaltı kazanan yeşil beyazlılar beraberlik fırsatını Ali Kuçik ile değerlendiremedi.Herkes Maç bitti derken Furkan Polat ceza sahası dışından attığı muhteşem golle takımına 1 puanı getiren isim oldu.Kırşehir Belediyespor bu beraberlikle 50 puanla 5. sıradaki yerini korudu.

LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.