Helikopter Özbağ'a İndi Hayaldi Gerçek Oldu Dedi

YAŞAM 05.04.2021 - 20:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Helikopter Özbağ'a İndi Hayaldi Gerçek Oldu Dedi

    TEİAŞ'a ait enerji nakil hatlarını termal kamera ile ölçümünü yapan özel bir firmaya ait   helikopter Özbağ-Boztepe yolu yakınlarında bir noktaya indi.Helikopterin önüne geçen Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay ise , ''Boztepe yolu üzerine helikopter indi.Özbağ'a helikopter indireceğiz diye söz verseydik kimse inanmaz hayal derdi.Hayallerimiz gerçek oldu.Şu anda Boztepe yolunda bir tane helikopter indi.İnşallah gelecek seçimden sonra da bir havaalanı sözü verebiliriz.Bunu gönül rahatlığı ile diyebilirim.'' dedi. Rasim Arazay görüntüyü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.Bazı kullancılılar Başkan Arazay'a destek verirken , bazıları ise verilen sözü abartılı buldu.

 

 

TEİAŞ'a ait enerji nakil hatlarını termal kamera ile ölçümünü yapan özel bir firmaya ait   helikopter Özbağ-Boztepe yolu yakınlarında bir noktaya indi.Helikopterin önüne geçen Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay ise , ''Boztepe yolu üzerine helikopter indi.Özbağ'a helikopter indireceğiz diye söz verseydik kimse inanmaz hayal derdi.Hayallerimiz gerçek oldu.Şu anda Boztepe yolunda bir tane helikopter indi.İnşallah gelecek seçimden sonra da bir havaalanı sözü verebiliriz.Bunu gönül rahatlığı ile diyebilirim.'' dedi.

Rasim Arazay görüntüyü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.Bazı kullancılılar Başkan Arazay'a destek verirken , bazıları ise verilen sözü abartılı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.