Helikopter Kazasında Şehit Olan Ömer Umulu Kırşehirliydi

GÜNDEM 05.03.2021 - 15:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Helikopter Kazasında Şehit Olan Ömer Umulu Kırşehirliydi

Askeri Helikopterin kaza ile kırıma uğraması sonucu şehit olan askerlerimizden Ömer Umulu'nun Kırşehirli olduğu , ailesinin Kırıkkale'de ikamet ettiği için burada defnedileceği öğrenildi.

Askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Ömer Umulu'nun (40) şehadet haberi, memleketi Kırıkkale'deki evine ulaştı. Acı haberi alan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Şehit evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asılırken, taziyeye gelen yakınları şehit evi önünde bekledi. Evli ve 3 çocuk babası Şehit Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Umulu'nun cenazesi,Kırıkkale'de toprağa verilecek.     ASLEN KIRŞEHİRLİYDİ Şehit Kıdemli Üst Çavuş Ömer Umulu'nun aslen Kırşehirli olduğu öğrenildi.Umulu ailesinin Kaman'a bağlı Değirmenözü Köyünden olduğu ve yıllar önce Kırıkkale'ye göç ettiği belirlendi.Ailenin Kırıkkale'de ikamet etmesinden dolayı şehidimizin defin işlemleri de burada yapılacak.     TÖRENLE UĞURLANDILAR   Askerlerimizin naaşları Elazığ'da bulunan 8. Kolordo Komutanlığı'na getirildi. 11 askerin naaşı Elazığ Havalimanı'ndan törenle Ankara'ya uğurlanırken, memleketlerine gönderilmeden önce bir arada oldukları son tören olan veda töreninde 11 şehidimiz için sırasıyla saygı duruşu, özgeçmişlerin okunması ve Kur'an tilaveti ile dua okunması programı gerçekleşti. Şehitlerimizin tek tek özgeçmişleri okunarak anmaları gerçekleştirildi.
Askeri Helikopterin kaza ile kırıma uğraması sonucu şehit olan askerlerimizden Ömer Umulu'nun Kırşehirli olduğu , ailesinin Kırıkkale'de ikamet ettiği için burada defnedileceği öğrenildi.

Askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Ömer Umulu'nun (40) şehadet haberi, memleketi Kırıkkale'deki evine ulaştı. Acı haberi alan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Şehit evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asılırken, taziyeye gelen yakınları şehit evi önünde bekledi. Evli ve 3 çocuk babası Şehit Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Umulu'nun cenazesi,Kırıkkale'de toprağa verilecek.

 

 

ASLEN KIRŞEHİRLİYDİ

Şehit Kıdemli Üst Çavuş Ömer Umulu'nun aslen Kırşehirli olduğu öğrenildi.Umulu ailesinin Kaman'a bağlı Değirmenözü Köyünden olduğu ve yıllar önce Kırıkkale'ye göç ettiği belirlendi.Ailenin Kırıkkale'de ikamet etmesinden dolayı şehidimizin defin işlemleri de burada yapılacak.

 

 

TÖRENLE UĞURLANDILAR

 

Askerlerimizin naaşları Elazığ'da bulunan 8. Kolordo Komutanlığı'na getirildi. 11 askerin naaşı Elazığ Havalimanı'ndan törenle Ankara'ya uğurlanırken, memleketlerine gönderilmeden önce bir arada oldukları son tören olan veda töreninde 11 şehidimiz için sırasıyla saygı duruşu, özgeçmişlerin okunması ve Kur'an tilaveti ile dua okunması programı gerçekleşti. Şehitlerimizin tek tek özgeçmişleri okunarak anmaları gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.