Helal Olsun Kırşehir

GÜNDEM 08.02.2023 - 20:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Helal Olsun Kırşehir

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından Kırşehirli vatandaşlar depremzedeler için konaklama imkanı sundular.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem ve yüzlerce artçı şok nedeniyle 10 limizde büyük bir yıkım yaşandı.Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği, onbinlerce vatandaşımızın yaralandığı afet sonrası birçok vatandaşımız da mağdur oldu.Depremzedelerin birçoğu diğer illere tahliye edilmeye başladı.Yine birçok depremzede, felaketin yaşandığı illerden Kırşehir'e geldi.Gelen depremzedeler için kamu kurumları, kalacak yer imkanı sağlamaya çalışıyor.   Bu süreçte gazetemize birçok hemşehrimizden mesaj geldi.Gelen aileler için oturduğu evi paylaşabileceğini belirtenler olduğu gibi apart ya da bağevi gibi ihtiyaç fazlası konaklama yerlerini de depremzedelerin kullanımına sunacaklarını bildirenler oldu.Biz de gelen mesajları ve iletişim numalarını ilgili kurumlara ilettik.İhtiyaç halinde bu vatandaşlarımızla iletişime geçilecek.   Ahi Evran'ın, Hacı Bektaş'ın ve Yunus Emre'nin torunları olan Kırşehir Vatandaşların bu duyarlılığı için binlerce kez teşekkür ederiz.Paylaşım kültürüne sahip olan ilimizde, depremzedeler için evini ya da ihtiyaç fazlası konaklama yerlerini hizmete sunmak isteyen vatandaşlarımız sosyal medya hesaplarımızdan ya da [email protected] mail adresinden bizlere ulaşabilir.  
Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından Kırşehirli vatandaşlar depremzedeler için konaklama imkanı sundular.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem ve yüzlerce artçı şok nedeniyle 10 limizde büyük bir yıkım yaşandı.Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği, onbinlerce vatandaşımızın yaralandığı afet sonrası birçok vatandaşımız da mağdur oldu.Depremzedelerin birçoğu diğer illere tahliye edilmeye başladı.Yine birçok depremzede, felaketin yaşandığı illerden Kırşehir'e geldi.Gelen depremzedeler için kamu kurumları, kalacak yer imkanı sağlamaya çalışıyor.

 

Bu süreçte gazetemize birçok hemşehrimizden mesaj geldi.Gelen aileler için oturduğu evi paylaşabileceğini belirtenler olduğu gibi apart ya da bağevi gibi ihtiyaç fazlası konaklama yerlerini de depremzedelerin kullanımına sunacaklarını bildirenler oldu.Biz de gelen mesajları ve iletişim numalarını ilgili kurumlara ilettik.İhtiyaç halinde bu vatandaşlarımızla iletişime geçilecek.

 

Ahi Evran'ın, Hacı Bektaş'ın ve Yunus Emre'nin torunları olan Kırşehir Vatandaşların bu duyarlılığı için binlerce kez teşekkür ederiz.Paylaşım kültürüne sahip olan ilimizde, depremzedeler için evini ya da ihtiyaç fazlası konaklama yerlerini hizmete sunmak isteyen vatandaşlarımız sosyal medya hesaplarımızdan ya da [email protected] mail adresinden bizlere ulaşabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.