Hekimler Grevde

SAĞLIK 17.02.2022 - 10:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hekimler Grevde

Kırşehir'de aile hekimlikleri ile birlikte birçok uzman doktor iş bırakma eylemine gitti.

Sabah saatlerinde muayene olmak için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi VE Aile Hekimliklerine giden vatandaşlar geri dönmek zorunda kaldı.Çünkü doktorlar ;  ücret, çalışma koşulları, sağlıkta şiddete karşın etkin yasanın kabulü ve salgının meslek hastalığı olarak kabul edilmesi başta olmak üzere çok sayıda gerekçe nedeniyle 17-18 şubat tarihilerinde iş bırakma eylemine gittiler.      ÖNEMLİ POLİKLİNİKLER KİLİT VURDU Grev nedeniyle aile hekimlikleri kapısına kilit vururken Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki poliklinik uzmanlarının neredeyse yarısı , iş bırakma eylemine gitti.Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Göz, Cildiye, Ortopedi ve Üroloji gibi birimler tamamen iş bırakma eylemine katılırken diğer poliklinikler ise birkaç hekimle muayene almaya devam ettiler.Bazı doktorlar ise sadece randevulu hasta bakmaya devam etti.     VATANDAŞ MAĞDUR OLDU Doktorların iş bırakma eylemi nedeniyle birçok randevulu hasta muayene olamazken şehir dışından gelen birçok hasta muayene olamadan kilometrelerce yol geldikleri evlerine geri dönmek zorunda kaldılar.Birçok vatandaş yaşadıkları mağduriyet nedeniyle hastane yönetimine tepki gösterdi.
Kırşehir'de aile hekimlikleri ile birlikte birçok uzman doktor iş bırakma eylemine gitti.

Sabah saatlerinde muayene olmak için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi VE Aile Hekimliklerine giden vatandaşlar geri dönmek zorunda kaldı.Çünkü doktorlar ;  ücret, çalışma koşulları, sağlıkta şiddete karşın etkin yasanın kabulü ve salgının meslek hastalığı olarak kabul edilmesi başta olmak üzere çok sayıda gerekçe nedeniyle 17-18 şubat tarihilerinde iş bırakma eylemine gittiler. 

 

 

ÖNEMLİ POLİKLİNİKLER KİLİT VURDU

Grev nedeniyle aile hekimlikleri kapısına kilit vururken Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki poliklinik uzmanlarının neredeyse yarısı , iş bırakma eylemine gitti.Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Göz, Cildiye, Ortopedi ve Üroloji gibi birimler tamamen iş bırakma eylemine katılırken diğer poliklinikler ise birkaç hekimle muayene almaya devam ettiler.Bazı doktorlar ise sadece randevulu hasta bakmaya devam etti.
 

 

VATANDAŞ MAĞDUR OLDU

Doktorların iş bırakma eylemi nedeniyle birçok randevulu hasta muayene olamazken şehir dışından gelen birçok hasta muayene olamadan kilometrelerce yol geldikleri evlerine geri dönmek zorunda kaldılar.Birçok vatandaş yaşadıkları mağduriyet nedeniyle hastane yönetimine tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.