Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Ait Araziler Satılıyor

RESMİ İLAN 12.04.2022 - 11:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Ait Araziler Satılıyor

Resmi gazetede yayınlanan ilana göre Hazine ve Maliye Bakanlığına ait birçok taşınmaz ihale ile satıia sunulacak.Satış yapılacak iller arasında Kırşehir'den araziler de var.

İdarenin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, söz konusu özelleştirme işlemi "satış" yöntemiyle gerçekleştirilecek.Bu kapsamda, İzmir'in Buca ilçesinde bir, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde iki, Kırşehir’in merkez ilçesinde üç, Edirne'nin merkez ilçesinde iki, Ankara'nın Çankaya ilçesinde iki ve Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir taşınmazın satışı yapılacak.   KIRŞEHİR'DE 3 ADA SATIŞA ÇIKARILDI İlana göre Kırşehir'de Kındam TOKİ yanında bulunan  6 bin 33 metkrekarelik 4210 numaralı ada, 4 bin 36 metrekarelik 4212 numaralı ada ve 5 bin 487 metrekarelik 4213 numaralı ada ihale yöntemi ile satışa sunulacak.Kırşehir'deki araziler için şartname bedeli1000 TL, Geçici teminat bedeli ise 100 bin TL olarak belirlendi.   İhaleler, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle "pazarlık" ve ardından "açık artırma" usulleriyle gerçekleştirilecek.   İzmir, Kahramanmaraş ve Kırşehir'deki taşınmazlar için son teklifler 16 Mayıs'ta, Edirne, Ankara ve Muğla'dakiler için de 17 Mayıs'ta alınacak.   İhalelere katılacak teklif sahiplerinin her bir taşınmaz için ayrı ihale şartnamesi alarak ayrı ayrı teklif sunması ve ilgili belgeleri idarenin "Ziya Gökalp Caddesi No: 80 Kurtuluş/ANKARA" adresine son teklif verme tarihi saat 18.00'e kadar elden teslim etmesi gerekiyor.
Resmi gazetede yayınlanan ilana göre Hazine ve Maliye Bakanlığına ait birçok taşınmaz ihale ile satıia sunulacak.Satış yapılacak iller arasında Kırşehir'den araziler de var.

İdarenin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, söz konusu özelleştirme işlemi "satış" yöntemiyle gerçekleştirilecek.Bu kapsamda, İzmir'in Buca ilçesinde bir, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde iki, Kırşehir’in merkez ilçesinde üç, Edirne'nin merkez ilçesinde iki, Ankara'nın Çankaya ilçesinde iki ve Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir taşınmazın satışı yapılacak.

 

KIRŞEHİR'DE 3 ADA SATIŞA ÇIKARILDI

İlana göre Kırşehir'de Kındam TOKİ yanında bulunan  6 bin 33 metkrekarelik 4210 numaralı ada, 4 bin 36 metrekarelik 4212 numaralı ada ve 5 bin 487 metrekarelik 4213 numaralı ada ihale yöntemi ile satışa sunulacak.Kırşehir'deki araziler için şartname bedeli1000 TL, Geçici teminat bedeli ise 100 bin TL olarak belirlendi.

 


İhaleler, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle "pazarlık" ve ardından "açık artırma" usulleriyle gerçekleştirilecek.
 
İzmir, Kahramanmaraş ve Kırşehir'deki taşınmazlar için son teklifler 16 Mayıs'ta, Edirne, Ankara ve Muğla'dakiler için de 17 Mayıs'ta alınacak.
 
İhalelere katılacak teklif sahiplerinin her bir taşınmaz için ayrı ihale şartnamesi alarak ayrı ayrı teklif sunması ve ilgili belgeleri idarenin "Ziya Gökalp Caddesi No: 80 Kurtuluş/ANKARA" adresine son teklif verme tarihi saat 18.00'e kadar elden teslim etmesi gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.