Hayırsever Öğretmen Köksal Güler Hayatını Kaybetti

YAŞAM 02.09.2021 - 21:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hayırsever Öğretmen Köksal Güler Hayatını Kaybetti

Hayırsever öğretmen Köksal Güler hayatını kaybetti.

Emekli olduktan sonra gayrimenkul işleri ile uğraşarak hatırı sayılır bir servet biriktiren ve o serveti de hayır işlerine harcayan öğretmen Köksal Güler (73) vefat etti.Güler'in koah hastası olduğu ve bir süredir tedavi gördüğü öğrenildi.   HAYIRSEVER ÖĞRETMEN OLARAK BİLİNİYOR Kendisi gibi eşi de öğretmen olan Köksal Güler emekli olduktan sonra gayrimenkul işleri uğraşmaya başladı.Bu sürede hatırı sayılır bir servet edinen Güler çok sayıda hayır işi yaptı.Daha önce Melikgazi İlköğretim Okulu olarak bilinen okulu yeniden yaptıran Güler buraya eşinin ve kendisinin adını verdi.Güler'in ayrıca çok sayıda öğrenciye de burs verdiği biliniyor. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.
Hayırsever öğretmen Köksal Güler hayatını kaybetti.

Emekli olduktan sonra gayrimenkul işleri ile uğraşarak hatırı sayılır bir servet biriktiren ve o serveti de hayır işlerine harcayan öğretmen Köksal Güler (73) vefat etti.Güler'in koah hastası olduğu ve bir süredir tedavi gördüğü öğrenildi.

 

HAYIRSEVER ÖĞRETMEN OLARAK BİLİNİYOR

Kendisi gibi eşi de öğretmen olan Köksal Güler emekli olduktan sonra gayrimenkul işleri uğraşmaya başladı.Bu sürede hatırı sayılır bir servet edinen Güler çok sayıda hayır işi yaptı.Daha önce Melikgazi İlköğretim Okulu olarak bilinen okulu yeniden yaptıran Güler buraya eşinin ve kendisinin adını verdi.Güler'in ayrıca çok sayıda öğrenciye de burs verdiği biliniyor.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.