Hatay'dan Kırşehir'e Acı Haber

GÜNDEM 10.02.2023 - 14:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hatay'dan Kırşehir'e Acı Haber

Kırşehir'e deprem bölgesinden bir acı haber daha geldi.

Şu ana kadar depremde can kaybı 18 bin 991, yaralı sayısı 75 bin 523, yıkılan bina sayısı 6 bin 444, “yıkıldı” ihbarı gelen bina sayısı ise 11 bin 302 olarak açıklandı. Yaklaşık 76 bin kişi de deprem bölgelerinden tahliye edildi.  KIRŞEHİRLİ ÖĞRETMEN VE KIZINDAN ACI HABER   Hatay'da görev yapan Kamanlı öğretmen Ziya İnanç ve kızı Almira İnaç öğretmenevinin yıkılmasıyla birlikte enkaz altında kaldı.Baba ve kız ekipler tarafında birbirlerine sarılı halde bulundu.     Kırşehir Haber Türk olarak hayatını kaybeden öğretmenimiz ve kızı Almira'ya Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.    
Kırşehir'e deprem bölgesinden bir acı haber daha geldi.

Şu ana kadar depremde can kaybı 18 bin 991, yaralı sayısı 75 bin 523, yıkılan bina sayısı 6 bin 444, “yıkıldı” ihbarı gelen bina sayısı ise 11 bin 302 olarak açıklandı. Yaklaşık 76 bin kişi de deprem bölgelerinden tahliye edildi. 

KIRŞEHİRLİ ÖĞRETMEN VE KIZINDAN ACI HABER

 

Hatay'da görev yapan Kamanlı öğretmen Ziya İnanç ve kızı Almira İnaç öğretmenevinin yıkılmasıyla birlikte enkaz altında kaldı.Baba ve kız ekipler tarafında birbirlerine sarılı halde bulundu.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak hayatını kaybeden öğretmenimiz ve kızı Almira'ya Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.