Hatalı Sollama Yapan Araç Otobüse Çarptı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2016 - 17:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hatalı Sollama Yapan Araç Otobüse Çarptı

Kırşehir-Ortaköy yolu üzerinde hatalı solama yaptığı ileri sürülen otomobil, otobüse çarparak durabildi. Alınan bilgiye göre Ortaköy istikametinden Kırşehir istikametine gelmekte olan ve sürücüsü tespit edilemeyen otomobil sürücüsü karşı yönden gelmekte olan otobüsle çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 4 kişi yararlanarak tedavi altına alındı. Mucur İlçesinde gerçekleşen başka bir kaza da ise, Obruk Köyü mevkiinde lastiği patlayan otomobil takla attı. Kaza da M.K.,M.K.,R.K.,A.K., yaralanarak Mucur İlçe devlet hastanesi ve Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Kırşehir-Ortaköy yolu üzerinde hatalı solama yaptığı ileri sürülen otomobil, otobüse çarparak durabildi. Alınan bilgiye göre Ortaköy istikametinden Kırşehir istikametine gelmekte olan ve sürücüsü tespit edilemeyen otomobil sürücüsü karşı yönden gelmekte olan otobüsle çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 4 kişi yararlanarak tedavi altına alındı.

Mucur İlçesinde gerçekleşen başka bir kaza da ise, Obruk Köyü mevkiinde lastiği patlayan otomobil takla attı. Kaza da M.K.,M.K.,R.K.,A.K., yaralanarak Mucur İlçe devlet hastanesi ve Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.