Hastane Bahçesine 300 Adet Fidan Dikildi

SAĞLIK 30.11.2021 - 23:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hastane Bahçesine 300 Adet Fidan Dikildi

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi çamlık alanına 500 adet fidan dikildi.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi çamlık alanında ömrünü tamamlamış ve tehlike arz eden 30'a yakın ağacın yerine 500 adet fidan dikildi.     Hastane Bahçesinde yapılan ağaç dikme etkinliğine Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Bulut ve yönetimi, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Güneş ve yönetimi katıldı.     Müdürlükten yapılan açıklamada sağlık tesislerine toplamda 12 binin üzerinde ağaç dikimi gerçekleştirildiği belirtildi.
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi çamlık alanına 500 adet fidan dikildi.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi çamlık alanında ömrünü tamamlamış ve tehlike arz eden 30'a yakın ağacın yerine 500 adet fidan dikildi.

 

 

Hastane Bahçesinde yapılan ağaç dikme etkinliğine Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Bulut ve yönetimi, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Güneş ve yönetimi katıldı.

 

 

Müdürlükten yapılan açıklamada sağlık tesislerine toplamda 12 binin üzerinde ağaç dikimi gerçekleştirildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.