Halka İnemeyen Kendirli Helikoptere Bindi

SİYASET 22.12.2022 - 20:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Halka İnemeyen Kendirli Helikoptere Bindi

Daha çok Kırşehir dışındaki etkinlik ve açılışlarda görülen Mustafa Kendirli, TUSAŞ'ı ziyaret ederek ATAK Helikopterinde poz verdi.

Yaptığı açıklamalar nedeniyle büyük tepki çeken AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, daha çok Kırşehir dışındaki etkinliklere ve açılışlara katıldığı için de sık sık eleştiriliyor.AK Parti programları çerçevesinde farklı il ve ilçe merkezlerinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen Kendirli, benzer yaklaşımı Kırşehir kent merkezi'nde göstermediği için de eleştiri oklarının hedefi oldu.   ATAK HELİKOPTERİYLE POZ VERDİ Kırşehir dışındaki ziyaretlerini sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, yerli savunma sanayi kuruluşlarından TUSAŞ'ı ziyaret etti.Milli Helikoptere binerek poz veren Kendirli yaptığı paylaşımda, ''TUSAŞ Genel Müdür Yardımcımız Sn Prof Dr. Fahrettin Öztürk'ü ve Ülkemizin savunma sanayi alanında göz bebeği olan Uluslararası alanda gurur abidemiz, Yerli ve Milli Helikopterlerimizi, SİHA’larımızı ürettiğimiz TUSAŞ üretim tesisini ziyaret ettik'' ifadelerini kullandı.
Daha çok Kırşehir dışındaki etkinlik ve açılışlarda görülen Mustafa Kendirli, TUSAŞ'ı ziyaret ederek ATAK Helikopterinde poz verdi.

Yaptığı açıklamalar nedeniyle büyük tepki çeken AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, daha çok Kırşehir dışındaki etkinliklere ve açılışlara katıldığı için de sık sık eleştiriliyor.AK Parti programları çerçevesinde farklı il ve ilçe merkezlerinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen Kendirli, benzer yaklaşımı Kırşehir kent merkezi'nde göstermediği için de eleştiri oklarının hedefi oldu.

 

ATAK HELİKOPTERİYLE POZ VERDİ

Kırşehir dışındaki ziyaretlerini sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, yerli savunma sanayi kuruluşlarından TUSAŞ'ı ziyaret etti.Milli Helikoptere binerek poz veren Kendirli yaptığı paylaşımda, ''TUSAŞ Genel Müdür Yardımcımız Sn Prof Dr. Fahrettin Öztürk'ü ve Ülkemizin savunma sanayi alanında göz bebeği olan Uluslararası alanda gurur abidemiz, Yerli ve Milli Helikopterlerimizi, SİHA’larımızı ürettiğimiz TUSAŞ üretim tesisini ziyaret ettik'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.