Halk Bankası Kırşehir'de Ahi Evran Şubesi İle Hizmette

EKONOMİ 18.08.2020 - 08:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Halk Bankası Kırşehir'de Ahi Evran Şubesi İle Hizmette

Halkbankası Kırşehir'de Ahi Evran Şubesi ile Lise Caddesinde hizmete açıldı.Yeni şubenin müdürü olarak ise kendisi de Kırşehirli olan Dilek Topel atandı.

Öğrencisinden emeklisine, ev hanımından her tür çalışana, esnafından büyük sanayi kuruluşları ve ihracatçısına kadar toplumun her kesimi için "Önce Halk, Sonra Banka" anlayışıyla 82 yıllık milli bir marka Halkbank.     Halk Bankası Kırşehir'den gelen yoğun talebe cevap vererek yeni şubesini Lise Caddesinde hizmete soktu.Halk Bankası Ahi Evran Şubesi olarak hizmet verecek şubenin müdürü ise kendisi de Kırşehirli olan ve bankacılık alanında başarılı işlere imza atan Dilek Topel oldu.     ''KIRŞEHİR'İN EVLADI OLARAK KIRŞEHİR'E HİZMET ETMEKTEN BÜYÜK ONUR DUYACAĞIM''   Daha önce Mucur Halkbankası şube müdürlüğü görevini yürüten ve son olarak Yerköy'de görevini sürdüren Dilek Topel Lise Caddesinde eski Bağkur binasının bulunduğu yerde açılan Ahi Evran şubesinin yeni müdürü oldu.     Kırşehir'in evladı olarak Kırşehir'e hizmet etmekten büyük onur duyacağını belirten Topel , '' Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan KOBİ ve Esnaflarımız başta olmak üzere çok sayıda büyük şirket ve sanayi kuruluşlarına da desteklerini sürdürmekte olan bir banka olarak aynı zamanda vatandaşlarımıza da uygun destek paketleri çerçevesinde çalışma arkadaşlarımızla birlikte Kırşehir'in hizmetindeyiz.Tüm halkımızı Lise Caddesi Adliye karşısında bulunan Ahi Evran Şubemize bekliyorum.'' açıklamasında bulundu.
Halkbankası Kırşehir'de Ahi Evran Şubesi ile Lise Caddesinde hizmete açıldı.Yeni şubenin müdürü olarak ise kendisi de Kırşehirli olan Dilek Topel atandı.

Öğrencisinden emeklisine, ev hanımından her tür çalışana, esnafından büyük sanayi kuruluşları ve ihracatçısına kadar toplumun her kesimi için "Önce Halk, Sonra Banka" anlayışıyla 82 yıllık milli bir marka Halkbank.

 

 

Halk Bankası Kırşehir'den gelen yoğun talebe cevap vererek yeni şubesini Lise Caddesinde hizmete soktu.Halk Bankası Ahi Evran Şubesi olarak hizmet verecek şubenin müdürü ise kendisi de Kırşehirli olan ve bankacılık alanında başarılı işlere imza atan Dilek Topel oldu.

 

 

''KIRŞEHİR'İN EVLADI OLARAK KIRŞEHİR'E HİZMET ETMEKTEN BÜYÜK ONUR DUYACAĞIM''

 

Daha önce Mucur Halkbankası şube müdürlüğü görevini yürüten ve son olarak Yerköy'de görevini sürdüren Dilek Topel Lise Caddesinde eski Bağkur binasının bulunduğu yerde açılan Ahi Evran şubesinin yeni müdürü oldu.

 

 

Kırşehir'in evladı olarak Kırşehir'e hizmet etmekten büyük onur duyacağını belirten Topel , '' Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan KOBİ ve Esnaflarımız başta olmak üzere çok sayıda büyük şirket ve sanayi kuruluşlarına da desteklerini sürdürmekte olan bir banka olarak aynı zamanda vatandaşlarımıza da uygun destek paketleri çerçevesinde çalışma arkadaşlarımızla birlikte Kırşehir'in hizmetindeyiz.Tüm halkımızı Lise Caddesi Adliye karşısında bulunan Ahi Evran Şubemize bekliyorum.'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.