Halim Çakır'ı Yıkan Ölüm

YAŞAM 01.04.2021 - 16:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Halim Çakır'ı Yıkan Ölüm

Kırşehir eski Belediyesi Başkanı, Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır'ın ağabeyi, Bahattin Çakır hayatını kaybetti.

Dün sabah saatlerinde kızları ve damadıyla yaptıkları kahvaltı sonrası fenalaşan 82 yaşındaki Bahattin Çakır, eve gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen geçirdiği kalp krizi sebebiyle evinde vefat etti. Merhum Bahattin Çakır için Mermerler Camisinde cenaze töreni düzenlendi.Cenazeye ; Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Kırşehir il Genel Meclisi Başkanı Hacı Ömer Seyfi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.    AĞABEYDEN ÖTE BABA YARISIYDI    Kırşehir Mermerler Camiinde; eski Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır'ın kıldırdığı Cenaze namazı sonrası kısa bir konuşma yapan Halim Çakır; "Merhum ağabeyim 12 yıl önce eşini, geçen yılda kızını kaybetmişti. Benim için bir ağabeyden öte baba yarısıydı. Tahsil hayatına başlamama vesile olmuştu. Kendisiyle bir kaç gün önce telefonda konuşmuştuk, önümüzdeki hafta Kırşehir'e geleceğimi söylemiştim, kısmet değilmiş. Üstad Necip Fazıl'ın yazdığı gibi; Ölüm guzel şey budur perde ardından haber, Hiç güzel olmasaydı ölür müydü Peygamber. Hepimiz için tek gerçek ölüm" dedi.  Merhum Bahattin Çakır'ın cenazesi Kızıldağ Yeniyapan köyünde defnedildi.
Kırşehir eski Belediyesi Başkanı, Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır'ın ağabeyi, Bahattin Çakır hayatını kaybetti.

Dün sabah saatlerinde kızları ve damadıyla yaptıkları kahvaltı sonrası fenalaşan 82 yaşındaki Bahattin Çakır, eve gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen geçirdiği kalp krizi sebebiyle evinde vefat etti.

Merhum Bahattin Çakır için Mermerler Camisinde cenaze töreni düzenlendi.Cenazeye ; Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Kırşehir il Genel Meclisi Başkanı Hacı Ömer Seyfi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

AĞABEYDEN ÖTE BABA YARISIYDI

 

 Kırşehir Mermerler Camiinde; eski Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır'ın kıldırdığı Cenaze namazı sonrası kısa bir konuşma yapan Halim Çakır; "Merhum ağabeyim 12 yıl önce eşini, geçen yılda kızını kaybetmişti. Benim için bir ağabeyden öte baba yarısıydı. Tahsil hayatına başlamama vesile olmuştu. Kendisiyle bir kaç gün önce telefonda konuşmuştuk, önümüzdeki hafta Kırşehir'e geleceğimi söylemiştim, kısmet değilmiş. Üstad Necip Fazıl'ın yazdığı gibi; Ölüm guzel şey budur perde ardından haber, Hiç güzel olmasaydı ölür müydü Peygamber. Hepimiz için tek gerçek ölüm" dedi.  Merhum Bahattin Çakır'ın cenazesi Kızıldağ Yeniyapan köyünde defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.