Halim Çakır'dan O İddialara Zehir Zemberek Sözler

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2019 - 14:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Halim Çakır'dan O İddialara Zehir Zemberek Sözler

Geçtiğimiz günlerde Cacabey Meydanında halka hitap eden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , 2009 yılından önce Kırşehir'i hatırlayın diyerek üstü kapalı dönemin Belediye Başkanı Halim Çakır'ı eleştirmişti. Yaşar Bahçeci'nin bu iddialarına ve eleştirilerine Halim Çakır'dan ynaıt geldi.İşte Halim Çakır o açıklamalarından satır başları : MAAŞLARDA AYLARCA GECİKME ASLA OLMADI Bıraktığımda vergi dairesi , tedaş ve SSK toplam borcumuz 33 Milyon idi diyen Çakır , '' Geriye 15 Milyon iç piyasaya borcumuz,14,5 milyon da alacağımız vardı.Halim Çakır 64 kuruşa su veriyordu.Şimdi su 3.4 TL biliyorsunuz.2009'da Kırşehir Belediyesi Türkiye'de borçsuz belediyelerin arasında yer aldı.Maaş ödemelerinde bir haftalık gecikme olmuştur ama aylarca maaş ödenmemesi durumu kesinlikle olmadı. Ben Kırşehir Belediye Başkanlığını bıraktığımda Kırşehir'in 20 yıllık su problemini çözdüm.Benim 3 Milyona yaptırdığım andezit kaldırım taşlarını , refüjleri kendileri 34 Milyona yaptırdılar.'' KENTPARK'IN PROJESİNİ BİZ GETİRTTİK Bahçeci'nin Kervansaray dağına kadar çöp yığılıydı sözlerine Halim Çakır ,'' Kırşehir merkezde çöp toplama problemi yoktu var diyorsa vebale girer.Ancak o kervansarayda ki çöp meselesinde o çöplüğü ben rehabilite ettirdim.Dinekbağ ve Hızırağa yolunun yukarısının bulunduğu mevkiye ''Çöp Toplama Merkezi'' projesini yaptık , ihale aşamasına getirdik ama aday olamadık.Mesela Kentpark'ın projesini ben o dönemde mimar arkadaşımızı Eskişehir'e gönderdik ve Eskişehir'den proje getirttik.Şimdi araya dereye verildi kokuyor biliyorsunuz hatta koku giderici ilaç için para harcanıyor. BUGÜN NEŞET ERTAŞ'A İNSANLARI TOPLUYORSA BENİM SAYEMDE Ahi Külliyesi arazisinin oraları , arka kısımları ben kamulaştırdım diyen Çakır, ''O proje bizim projemizdi.Ancak o proje yapıldığı şekilde bir proje değildi.Bizim projemizde Ankara Caddesinin tamamını alabilecek şekilde bir otopark vardı.Yani Ahi Külliyesi üzülerek söylüyorum bir beton yığını oldu.Bugün Neşet Ertaş Kültür Merkezinde insanları toplayıp konuşma yapıyorsanız.O Neşet Ertaş Kültür Merkezini yaptıysanız , Halim Çakır'ın o sanayi pisliğini temizlemesi sayesinde yaptınız yoksa nerede yapacaktınız ? '' ifadelerine yer verdi. NE KADAR HİZMET EDERSEN ET GÖNÜLLERE HİTAP ETMEZSEN BOŞUNA Ben Kırşehir'in arsalarını har vurup harman savurmadım.Kırşehir'in şu anki borcuyla yeni bir Kırşehir inşa edilirdi.Üzülerek söylüyorum bir belediye başkanı iki şey yapamaz ; para basamaz , adam asamaz. Belediye Beytül maldır.Kimse Beytül mala el uzatamaz , uzatan dünyada ve ahirette perişan olur.Bizim anlımız ak yüzümüz pak Kırşehir'de geziyoruz.Benim en iyi hizmetim ; Kırşehir Halkına tepeden bakmadım, kibirlenmedim , gururlanmadım , görüşme için kimseyi aracı etmedim.Kapım herkese açıktı.Ne kadar hizmet edersen , insanların gönlüne hitap etmezsen hiç bir karşılığı yok.

Geçtiğimiz günlerde Cacabey Meydanında halka hitap eden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , 2009 yılından önce Kırşehir'i hatırlayın diyerek üstü kapalı dönemin Belediye Başkanı Halim Çakır'ı eleştirmişti.

Yaşar Bahçeci'nin bu iddialarına ve eleştirilerine Halim Çakır'dan ynaıt geldi.İşte Halim Çakır o açıklamalarından satır başları :

MAAŞLARDA AYLARCA GECİKME ASLA OLMADI

Bıraktığımda vergi dairesi , tedaş ve SSK toplam borcumuz 33 Milyon idi diyen Çakır , '' Geriye 15 Milyon iç piyasaya borcumuz,14,5 milyon da alacağımız vardı.Halim Çakır 64 kuruşa su veriyordu.Şimdi su 3.4 TL biliyorsunuz.2009'da Kırşehir Belediyesi Türkiye'de borçsuz belediyelerin arasında yer aldı.Maaş ödemelerinde bir haftalık gecikme olmuştur ama aylarca maaş ödenmemesi durumu kesinlikle olmadı. Ben Kırşehir Belediye Başkanlığını bıraktığımda Kırşehir'in 20 yıllık su problemini çözdüm.Benim 3 Milyona yaptırdığım andezit kaldırım taşlarını , refüjleri kendileri 34 Milyona yaptırdılar.''

KENTPARK'IN PROJESİNİ BİZ GETİRTTİK

Bahçeci'nin Kervansaray dağına kadar çöp yığılıydı sözlerine Halim Çakır ,'' Kırşehir merkezde çöp toplama problemi yoktu var diyorsa vebale girer.Ancak o kervansarayda ki çöp meselesinde o çöplüğü ben rehabilite ettirdim.Dinekbağ ve Hızırağa yolunun yukarısının bulunduğu mevkiye ''Çöp Toplama Merkezi'' projesini yaptık , ihale aşamasına getirdik ama aday olamadık.Mesela Kentpark'ın projesini ben o dönemde mimar arkadaşımızı Eskişehir'e gönderdik ve Eskişehir'den proje getirttik.Şimdi araya dereye verildi kokuyor biliyorsunuz hatta koku giderici ilaç için para harcanıyor.

BUGÜN NEŞET ERTAŞ'A İNSANLARI TOPLUYORSA BENİM SAYEMDE

Ahi Külliyesi arazisinin oraları , arka kısımları ben kamulaştırdım diyen Çakır, ''O proje bizim projemizdi.Ancak o proje yapıldığı şekilde bir proje değildi.Bizim projemizde Ankara Caddesinin tamamını alabilecek şekilde bir otopark vardı.Yani Ahi Külliyesi üzülerek söylüyorum bir beton yığını oldu.Bugün Neşet Ertaş Kültür Merkezinde insanları toplayıp konuşma yapıyorsanız.O Neşet Ertaş Kültür Merkezini yaptıysanız , Halim Çakır'ın o sanayi pisliğini temizlemesi sayesinde yaptınız yoksa nerede yapacaktınız ? '' ifadelerine yer verdi.

NE KADAR HİZMET EDERSEN ET GÖNÜLLERE HİTAP ETMEZSEN BOŞUNA

Ben Kırşehir'in arsalarını har vurup harman savurmadım.Kırşehir'in şu anki borcuyla yeni bir Kırşehir inşa edilirdi.Üzülerek söylüyorum bir belediye başkanı iki şey yapamaz ; para basamaz , adam asamaz. Belediye Beytül maldır.Kimse Beytül mala el uzatamaz , uzatan dünyada ve ahirette perişan olur.Bizim anlımız ak yüzümüz pak Kırşehir'de geziyoruz.Benim en iyi hizmetim ; Kırşehir Halkına tepeden bakmadım, kibirlenmedim , gururlanmadım , görüşme için kimseyi aracı etmedim.Kapım herkese açıktı.Ne kadar hizmet edersen , insanların gönlüne hitap etmezsen hiç bir karşılığı yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.