Halim Çakır, ''Artık Saklanacak Bir Durum Kalmadı''

SİYASET 29.06.2020 - 23:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Halim Çakır, ''Artık Saklanacak Bir Durum Kalmadı''

AK Partili Kırşehir Belediyesi Eski Başkanı Halim Çakır parti teşkilatına yönelik sert eleştirilerde ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kırşehir'de ki AK Parti teşkilatını ve seçilmiş siyasileri topa tutan Halim Çakır , ''Ak Partimiz hizmet etme düsturuyla kurulmuştur ama son yıllarda siyaseti şahsileştirenler şehrin sorunlarına karşı sahiplenici ve takip edici süreçlerden maalesef ki uzaklaşmışlardır.'' ifadelerini kullandı.   ARTIK SAKLANACAK BİR DURUM KALMADI   ''Hükümet konağı işinde çevre yolunda hastane planlamasında ve daha bir dizi sorunlarda şehirle paylaşma ve iştişareden uzak durmuşlar kendilerini halktan kopartmışlardır.'' diyen Çakır sözerine şöyle devam etti, '' Bunu bir parti mensubiyeti olan bir eski seçilmiş belediye başkanı olarak söylemek zorunda kalıyorsam bu durumun artık saklanamayacak bir hal almış olması nedeniyledir.  Bu yaklaşımlar hem partiye, hemde şehrimize çok büyük zararlar vermektedir. Ben bir Kırşehir’li ve eski belediye başkanı olarak kesinlikle  mevcut hastanenin  işlevsiz duruma gelmesine karşıyım.Yıkılan eski hastanemizin yeri niye değerlendirilmez? Eski il özel idaresinin olduğu yerin satışı yoluyla şehirde nefes alacak yer yokken katlı katlı bina yapımına yol verilmesi yanlış olmuştur. O hastane üst geçidi uğruna çevre yolu istemiyoruz deyip yapılan yanlışlar ve bunu yapanlar tüm Kırşehir’in malumudur    ''TÜM BUNLAR KIRŞEHİRLİLERİN GÖZ ÖNÜNDE OLUYOR''   Siyeseti bireyseleştirenlerin AK Parti'deki ve şehirdeki iç barışı yok ettiğini belirten Halim Çakır , '' Bunun sonucu olarak seçimde hezimet yaşandı. Görüyorum ki şimdi daire müdürleri arasında partiliden öte ''bizim adam mı?'' sorgulamasıyla isabetsiz değişiklikler yaptırılıyor.Tüm bunlar tüm Kırşehirlinin gözleri önünde oluyor.Hizmet aşkı düsturuyla yola çıktık partimizin genel ilke ve anlayışlarına uygun olmayan bazı dokular büyük zararlar açtılar. Ama her şeye rağmen inanıyorum ki partimizin köklü değerleri ve geleneğimiz bu hoyrat şahsileşmeyi bertaraf edecektir. Tabanımızın beklentisi budur. Sayın cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızı onca emeklerine ve mücadelesine gölge düşürmeye hiç kimsenin hakkı olamaz. Seçimlere yansıyan oylarımızı bilinçsizce telef etme çabanızın sebepleri ortadadır. Kendi partilisini düşman gören, arkadaş gurublarıyla film çevirenler eninde sonunda tökezlerler.İnşallah parti genel merkezimiz bu siyaşeti ben merkezli yapan küçük hesapların önünü tıkayacaktır. Bu gelenek ve olgunluk partimizde mevcuttur.insan kaynağımız çok geniştir ve bu kaynakların önü mutlaka açılacaktır.Partimiz bazı kadroların dar arkadaş çevreleriyle herkesi dışlayan eğilim ve yaklaşımlara fırsat vermeyecektir.Tüm kardeşlerimden partimiz ve cumhurbaşkanımız etrafında  sabırla ve kenetlenmelerini istiyorum.” dedi.
AK Partili Kırşehir Belediyesi Eski Başkanı Halim Çakır parti teşkilatına yönelik sert eleştirilerde ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kırşehir'de ki AK Parti teşkilatını ve seçilmiş siyasileri topa tutan Halim Çakır , ''Ak Partimiz hizmet etme düsturuyla kurulmuştur ama son yıllarda siyaseti şahsileştirenler şehrin sorunlarına karşı sahiplenici ve takip edici süreçlerden maalesef ki uzaklaşmışlardır.'' ifadelerini kullandı.

 

ARTIK SAKLANACAK BİR DURUM KALMADI

 

''Hükümet konağı işinde çevre yolunda hastane planlamasında ve daha bir dizi sorunlarda şehirle paylaşma ve iştişareden uzak durmuşlar kendilerini halktan kopartmışlardır.'' diyen Çakır sözerine şöyle devam etti, '' Bunu bir parti mensubiyeti olan bir eski seçilmiş belediye başkanı olarak söylemek zorunda kalıyorsam bu durumun artık saklanamayacak bir hal almış olması nedeniyledir.  Bu yaklaşımlar hem partiye, hemde şehrimize çok büyük zararlar vermektedir. Ben bir Kırşehir’li ve eski belediye başkanı olarak kesinlikle  mevcut hastanenin  işlevsiz duruma gelmesine karşıyım.Yıkılan eski hastanemizin yeri niye değerlendirilmez? Eski il özel idaresinin olduğu yerin satışı yoluyla şehirde nefes alacak yer yokken katlı katlı bina yapımına yol verilmesi yanlış olmuştur. O hastane üst geçidi uğruna çevre yolu istemiyoruz deyip yapılan yanlışlar ve bunu yapanlar tüm Kırşehir’in malumudur 

 

''TÜM BUNLAR KIRŞEHİRLİLERİN GÖZ ÖNÜNDE OLUYOR''

 

Siyeseti bireyseleştirenlerin AK Parti'deki ve şehirdeki iç barışı yok ettiğini belirten Halim Çakır , '' Bunun sonucu olarak seçimde hezimet yaşandı. Görüyorum ki şimdi daire müdürleri arasında partiliden öte ''bizim adam mı?'' sorgulamasıyla isabetsiz değişiklikler yaptırılıyor.Tüm bunlar tüm Kırşehirlinin gözleri önünde oluyor.Hizmet aşkı düsturuyla yola çıktık partimizin genel ilke ve anlayışlarına uygun olmayan bazı dokular büyük zararlar açtılar. Ama her şeye rağmen inanıyorum ki partimizin köklü değerleri ve geleneğimiz bu hoyrat şahsileşmeyi bertaraf edecektir. Tabanımızın beklentisi budur. Sayın cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızı onca emeklerine ve mücadelesine gölge düşürmeye hiç kimsenin hakkı olamaz.
Seçimlere yansıyan oylarımızı bilinçsizce telef etme çabanızın sebepleri ortadadır. Kendi partilisini düşman gören, arkadaş gurublarıyla film çevirenler eninde sonunda tökezlerler.İnşallah parti genel merkezimiz bu siyaşeti ben merkezli yapan küçük hesapların önünü tıkayacaktır. Bu gelenek ve olgunluk partimizde mevcuttur.insan kaynağımız çok geniştir ve bu kaynakların önü mutlaka açılacaktır.Partimiz bazı kadroların dar arkadaş çevreleriyle herkesi dışlayan eğilim ve yaklaşımlara fırsat vermeyecektir.Tüm kardeşlerimden partimiz ve cumhurbaşkanımız etrafında  sabırla ve kenetlenmelerini istiyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.