Hakkari'de Şehit Olan Askerlerin İsimleri Belli Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2016 - 17:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hakkari'de Şehit Olan Askerlerin İsimleri Belli Oldu

Hakkari'de sabah saatlerinde çıkan çatışmada şehit olan 3 askerimizin isimleri belli oldu.   12 SONRA DÜĞÜNÜ VARDI Afyonkarahisar’a bir gün içerisinde 2 şehir ateşi birden düştü. Hakkari Çukurca’da şehit olan askerlerden Yunus Emre Aral’ın Kurban Bayramının üçüncü günü düğünün yapılacağı öğrenilirken, şehidin babası Ali Aral ise kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Çekin kardeşim çekin, düğünümüz var” diyerek hainlere tokat niteliğinde açıklama yaptı. Aral’n şehadet haberinin gelmesinin ardından Taşoluk'ta oturan ailesine acılı haber, Sinanpaşa İlçe Kaymakam Vekil Ahmet Yıldırım öncülüğünde oluşturulan bir heyet tarafından verildi. Acılı haberi alan anne Kıymet ve baba Ali Aral ile birlikte aile üyeleri büyük bir üzüntüye boğuldular. Acılı haberin gelmesinin ardından şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, evden ağıtlar ve feryatlar yükselmeye başladı. KONYALI ŞEHİDİN EVİNDEN FERYATLAR YÜKSELDİ Hakkari Çukurca’da güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar’ın memleketi Konya’daki baba evinde yas var. Şehit askerlerden Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar'ın (24), memleketi Konya’nın Sarayönü ilçesi Ladik Mahallesi’ndeki evine acı haber ulaştı. Aileye, şehit haberi ilçe idarecileri ve askeri yetkililer tarafından verildi. Oğullarının şehit olduğu haberini alan baba Şaban ve anne Sıdıka Uçar, gözyaşlarına boğuldu. Yunus Emre Uçar Evli ve bir çocuk babasıydı. AYDIN'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ Bugün sabah saatlerinde Hakkari Çukurca’da güvelik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan askerlerden biride Aydınlı Bahri Uçuş... Uçuş'un görev yerinin Kayseri olduğu, geçici görevle Hakkari'ye gittiği belirtildi.
Hakkari'de sabah saatlerinde çıkan çatışmada şehit olan 3 askerimizin isimleri belli oldu.   12 SONRA DÜĞÜNÜ VARDI Afyonkarahisar’a bir gün içerisinde 2 şehir ateşi birden düştü. Hakkari Çukurca’da şehit olan askerlerden Yunus Emre Aral’ın Kurban Bayramının üçüncü günü düğünün yapılacağı öğrenilirken, şehidin babası Ali Aral ise kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Çekin kardeşim çekin, düğünümüz var” diyerek hainlere tokat niteliğinde açıklama yaptı.

Aral’n şehadet haberinin gelmesinin ardından Taşoluk'ta oturan ailesine acılı haber, Sinanpaşa İlçe Kaymakam Vekil Ahmet Yıldırım öncülüğünde oluşturulan bir heyet tarafından verildi. Acılı haberi alan anne Kıymet ve baba Ali Aral ile birlikte aile üyeleri büyük bir üzüntüye boğuldular. Acılı haberin gelmesinin ardından şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, evden ağıtlar ve feryatlar yükselmeye başladı. KONYALI ŞEHİDİN EVİNDEN FERYATLAR YÜKSELDİ Hakkari Çukurca’da güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar’ın memleketi Konya’daki baba evinde yas var.

Şehit askerlerden Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar'ın (24), memleketi Konya’nın Sarayönü ilçesi Ladik Mahallesi’ndeki evine acı haber ulaştı. Aileye, şehit haberi ilçe idarecileri ve askeri yetkililer tarafından verildi. Oğullarının şehit olduğu haberini alan baba Şaban ve anne Sıdıka Uçar, gözyaşlarına boğuldu. Yunus Emre Uçar Evli ve bir çocuk babasıydı. AYDIN'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ Bugün sabah saatlerinde Hakkari Çukurca’da güvelik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan askerlerden biride Aydınlı Bahri Uçuş...

Uçuş'un görev yerinin Kayseri olduğu, geçici görevle Hakkari'ye gittiği belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.