Hakkari'de Görevli Uzman Çavuş'tan Kırşehir'deki Eşine Anlamlı Hediye

YAŞAM 21.12.2020 - 14:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hakkari'de Görevli Uzman Çavuş'tan Kırşehir'deki Eşine Anlamlı Hediye

Hakkari’de görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Hilmi Böke, Kırşehir'deki eşi Buket Böke’ye evliliklerinin 156. gününe özel hediye gönderdi.

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle izin kullanamayan ve Hakkari'de görevli olan Jandarma Uzman Çavuş Hilmi Böke, evliliklerinin 156. gününde Boztepe İlçesindeki eşine sürpriz yapmak istedi.     Boztepe İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile eşi Buket Böke'ye hediye gönderen Hilmi Böke , ''Yeni tip koranavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle eşimin yanına gidemedim. Bugün evliliğimizin 156. günü ve bizim için anlamlı bir gün. Bunun üzerine Boztepe İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleriyle işbirliği yaparak bu anlamlı günde eşime küçük bir sürpriz yapmak istedim. Emniyet personellerimiz benim adıma bir hediye hazırlayarak eşime teslim ettiler. O anı kameraya alarak bana ilettiler. Eşim ve benim için önemli olan bir günde bizi yalnız bırakmayan emniyet personellerimize teşekkür ediyorum.”  ifadelerini kullandı.       Kritik görevde olduğu için eşine birçok yiyecekten oluşan hediye paketini gönderebilen ve paketin üzerine , ''Mesafelerin önemi yok önemli olan gönüllerde taht kurabilmektir'' yazdıran Jandarma Uzman Çavuş Hilmi Böke, '' asker ve polis kardeşliğinin ve yardımlaşmasının sadece olay ve çatışma mahallinde değil özel günlerde de olabileceğini göstermek istedim'' dedi.  
Hakkari’de görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Hilmi Böke, Kırşehir'deki eşi Buket Böke’ye evliliklerinin 156. gününe özel hediye gönderdi.

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle izin kullanamayan ve Hakkari'de görevli olan Jandarma Uzman Çavuş Hilmi Böke, evliliklerinin 156. gününde Boztepe İlçesindeki eşine sürpriz yapmak istedi.

 

 

Boztepe İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile eşi Buket Böke'ye hediye gönderen Hilmi Böke , ''Yeni tip koranavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle eşimin yanına gidemedim. Bugün evliliğimizin 156. günü ve bizim için anlamlı bir gün. Bunun üzerine Boztepe İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleriyle işbirliği yaparak bu anlamlı günde eşime küçük bir sürpriz yapmak istedim. Emniyet personellerimiz benim adıma bir hediye hazırlayarak eşime teslim ettiler. O anı kameraya alarak bana ilettiler. Eşim ve benim için önemli olan bir günde bizi yalnız bırakmayan emniyet personellerimize teşekkür ediyorum.”  ifadelerini kullandı.

 

 

 

Kritik görevde olduğu için eşine birçok yiyecekten oluşan hediye paketini gönderebilen ve paketin üzerine , ''Mesafelerin önemi yok önemli olan gönüllerde taht kurabilmektir'' yazdıran Jandarma Uzman Çavuş Hilmi Böke, '' asker ve polis kardeşliğinin ve yardımlaşmasının sadece olay ve çatışma mahallinde değil özel günlerde de olabileceğini göstermek istedim'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.