Hakim Burhan Yaz yakalandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2016 - 18:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hakim Burhan Yaz yakalandı

MHP’de olağanüstü kurultay tartışmaları kapsamında HSYK’ya şikayet edilen Hakim Burhan Yaz, Kırşehir’de yapılan operasyonla gözaltına alındı.  MHP’de olağanüstü kurultay tartışmaları kapsamında HSYK’ya şikayet edilen Hakim Burhan Yaz, Kırşehir’de yapılan operasyonla gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre Kırşehir’in Özbağ kasabasında TEM ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin eş zamanlı 5 adrese düzenlediği operasyon sonrası gözaltına alınan Hakim Burhan Yaz yakalandı. Yapılan ilk sorgunun ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kontrolden geçirilen Hakim Yaz’ın ellerinin kelepçeli olduğu görüldü. PARALEL YAPININ KAMİKAZESİ Paralel Yapı'nın 'kamikaze' hakimlerinden olan Burhan Yaz'ın yetkisi ve görevi olmamasına rağmen verdiği kararla hukuku çiğnediğine dikkat çekiliyor. MHP Genel Merkezi'nin avukatlarının da yetkisi olmadığı halde karar veren Ankara 2. İcra Hakimi'nin HSYK'ya şikayet ettikleri belirtildi. HSYK'nın, MHP'nin şikayeti doğrultusunda Ankara 2. İcra Hakimi hakkında inceleme ve soruşturma başlatılmıştı.
MHP’de olağanüstü kurultay tartışmaları kapsamında HSYK’ya şikayet edilen Hakim Burhan Yaz, Kırşehir’de yapılan operasyonla gözaltına alındı. 

MHP’de olağanüstü kurultay tartışmaları kapsamında HSYK’ya şikayet edilen Hakim Burhan Yaz, Kırşehir’de yapılan operasyonla gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre Kırşehir’in Özbağ kasabasında TEM ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin eş zamanlı 5 adrese düzenlediği operasyon sonrası gözaltına alınan Hakim Burhan Yaz yakalandı. Yapılan ilk sorgunun ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kontrolden geçirilen Hakim Yaz’ın ellerinin kelepçeli olduğu görüldü.
PARALEL YAPININ KAMİKAZESİ

Paralel Yapı'nın 'kamikaze' hakimlerinden olan Burhan Yaz'ın yetkisi ve görevi olmamasına rağmen verdiği kararla hukuku çiğnediğine dikkat çekiliyor. MHP Genel Merkezi'nin avukatlarının da yetkisi olmadığı halde karar veren Ankara 2. İcra Hakimi'nin HSYK'ya şikayet ettikleri belirtildi. HSYK'nın, MHP'nin şikayeti doğrultusunda Ankara 2. İcra Hakimi hakkında inceleme ve soruşturma başlatılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.