Hak Sahiplerinden Mustafa Kendirli'ye Tepki , ''Sözleri Yalan Çıktı''

GÜNDEM 07.07.2021 - 21:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hak Sahiplerinden Mustafa Kendirli'ye Tepki , ''Sözleri Yalan Çıktı''

15 gün içinde 21 bloğun teslimini gerçekleştireceğiz diyen Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'ye hak sahipleri tepki gösterdi.

2019 yılı şubat ayında teslim edilmesi gereken ancak Türkiye'nin en çok geciken TOKİ projesi haline gelen Bağbaşı 3. Etap ile ilgili daha önce hak sahipleri eylem yapmıştı.Sonraki haftalarda ise bu eyleme Kırşehir CHP Milletvekili ve Belediye Balkanı Selahattin Ekicioğlu ise destek vermişti.Türkiye gündeminde de büyük yankı uyandıran bu durum sonrasında kameralar karşısına geçen Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli ilk 21 bloğun 15 gün içerisinde teslim edileceğini belirterek hak sahiplerine söz vermişti.   ''TOKİ'Yİ ARADIK MİLLETVEKİLİNİN SÖZÜNDEN HABERİMİZ YOK'' DEDİLER 21 blokta dairelerinin bulunduğunu belirten hak sahipleri 15 gün geçmesine rağmen dairelerinin teslim edilmediğini bu nedenle TOKİ'yi aradıklarını ancak kendilerine projenin henüz yüzde 91 seviyesinde olduğunun söylendiğini belirterek , '' TOKİ, dairelerin teslim tarihinin belli olmadığını ve parça parça teslim etmeyeceklerini 1196 konutluk projenin tamamanın bitirilerek teslim edileceğini belirtti.Biz de kendilerine AK Parti milletvekilinin ilk 21 bloğun 15 gün içerisinde teslim edileceğine dair söz verdiğini söyledik ama onlar böyle bir sözden kendilerinin haberi olmadığını belirttiler.Yani Kendirli bizi kandırdı sözleri yalan çıktı.'' diyerek Kırşehir Milletvekiline tepki gösterdiler.  
15 gün içinde 21 bloğun teslimini gerçekleştireceğiz diyen Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'ye hak sahipleri tepki gösterdi.

2019 yılı şubat ayında teslim edilmesi gereken ancak Türkiye'nin en çok geciken TOKİ projesi haline gelen Bağbaşı 3. Etap ile ilgili daha önce hak sahipleri eylem yapmıştı.Sonraki haftalarda ise bu eyleme Kırşehir CHP Milletvekili ve Belediye Balkanı Selahattin Ekicioğlu ise destek vermişti.Türkiye gündeminde de büyük yankı uyandıran bu durum sonrasında kameralar karşısına geçen Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli ilk 21 bloğun 15 gün içerisinde teslim edileceğini belirterek hak sahiplerine söz vermişti.

 

''TOKİ'Yİ ARADIK MİLLETVEKİLİNİN SÖZÜNDEN HABERİMİZ YOK'' DEDİLER

21 blokta dairelerinin bulunduğunu belirten hak sahipleri 15 gün geçmesine rağmen dairelerinin teslim edilmediğini bu nedenle TOKİ'yi aradıklarını ancak kendilerine projenin henüz yüzde 91 seviyesinde olduğunun söylendiğini belirterek , '' TOKİ, dairelerin teslim tarihinin belli olmadığını ve parça parça teslim etmeyeceklerini 1196 konutluk projenin tamamanın bitirilerek teslim edileceğini belirtti.Biz de kendilerine AK Parti milletvekilinin ilk 21 bloğun 15 gün içerisinde teslim edileceğine dair söz verdiğini söyledik ama onlar böyle bir sözden kendilerinin haberi olmadığını belirttiler.Yani Kendirli bizi kandırdı sözleri yalan çıktı.'' diyerek Kırşehir Milletvekiline tepki gösterdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.