Haddini Aşan İş İnsanları Devlet Adamlarına Baskı Kurmaya Çalışıyor

04.06.2022 - 00:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Haddini Aşan İş İnsanları Devlet Adamlarına Baskı Kurmaya Çalışıyor

Valilerin, Belediye Başkanlarının, Emniyet Müdürlerinin ve Jandarma Komutanlarının karşısına geçip ayar vermeye çalışan iş adamları, kimse devletten büyük değildir. Belediye binaları kamu malıdır, özellikle belediye başkanları ve ilin emniyet müdürü ve jandarma komutanlarını ile birebir görüşmelerde toplumda saygı kazanmış kişilerin tutum ve davranışlarının yanlış olduğunu duymaya başladık. Özellikle belediye başkanlarında, randevu talep edip görüşmeye kalkışan iş adamları, burada bir kaymakam vardı, vali vardı bizle anlaşamadığı için işinden oldu gibi sözler sarf edildiği ve bu sözlerin toplum içerisinde mide bulandırdığı duyuluyor.. Bu tarz kişilerin oluşu, devleti temsil eden kişilerin makamına yapılan ve bizzat devlete yapılmış bir yanlıştır aynı zamanda da saygısızlıktır. "Belediye başkanlarının karşısında üslup konusunda saygısını yitirmiş kişilerin bu sözleri devleti tehdit etmekten başka bir şey değildir." HERKES HADDİNİ BİLSİN Halkın seçtiği hizmet ettiği veya atama ilen gelen mülkü amir ve kişilere para bir kaç godamanın yol çizmesi ve yol göstermesi kabul edilebilir değildir. Halkın seçtiğine sadece halk yön tahin eder! Hangi parti olursa olsun, hangi belediye başkanı olursa olsun, Belediye başkanları karşısında tutum, davranışları eksik olan kişiler, devletin makamından ve devletin suyundan nasibini almamış kişiler, bu devletin diğer yüzünü göremeye hazır olsun. Her halde dünyada bir hak vardır. Ve hak kuvvetin üstündedir. M. Kemal Atatürk dediği gibi, kimse, kimseden üstün değildir. Belediye başkanlarının makamında saygısını bozacaklar, dışarıda çıkıp racon kesecekler, makamları tehdit edecekler ve bu yanlarına kalacak sanıyorlar..   Ferhat Aydoğan

Valilerin, Belediye Başkanlarının, Emniyet Müdürlerinin ve Jandarma Komutanlarının karşısına geçip ayar vermeye çalışan iş adamları, kimse devletten büyük değildir.

Belediye binaları kamu malıdır, özellikle belediye başkanları ve ilin emniyet müdürü ve jandarma komutanlarını ile birebir görüşmelerde toplumda saygı kazanmış kişilerin tutum ve davranışlarının yanlış olduğunu duymaya başladık.

Özellikle belediye başkanlarında, randevu talep edip görüşmeye kalkışan iş adamları, burada bir kaymakam vardı, vali vardı bizle anlaşamadığı için işinden oldu gibi sözler sarf edildiği ve bu sözlerin toplum içerisinde mide bulandırdığı duyuluyor..

Bu tarz kişilerin oluşu, devleti temsil eden kişilerin makamına yapılan ve bizzat devlete yapılmış bir yanlıştır aynı zamanda da saygısızlıktır.

"Belediye başkanlarının karşısında üslup konusunda saygısını yitirmiş kişilerin bu sözleri devleti tehdit etmekten başka bir şey değildir."

HERKES HADDİNİ BİLSİN

Halkın seçtiği hizmet ettiği veya atama ilen gelen mülkü amir ve kişilere para bir kaç godamanın yol çizmesi ve yol göstermesi kabul edilebilir değildir. Halkın seçtiğine sadece halk yön tahin eder!

Hangi parti olursa olsun, hangi belediye başkanı olursa olsun, Belediye başkanları karşısında tutum, davranışları eksik olan kişiler, devletin makamından ve devletin suyundan nasibini almamış kişiler, bu devletin diğer yüzünü göremeye hazır olsun.

Her halde dünyada bir hak vardır. Ve hak kuvvetin üstündedir. M. Kemal Atatürk dediği gibi, kimse, kimseden üstün değildir.

Belediye başkanlarının makamında saygısını bozacaklar, dışarıda çıkıp racon kesecekler, makamları tehdit edecekler ve bu yanlarına kalacak sanıyorlar..

 

Ferhat Aydoğan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.