Hacıbektaş'ın Kırşehir'e Bağlanması İle İlgili Nevşehir Halkı Ne Düşünüyor?

GÜNDEM 15.07.2021 - 22:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hacıbektaş'ın Kırşehir'e Bağlanması İle İlgili Nevşehir Halkı Ne Düşünüyor?

    Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok , ''İnşallah Kırşehir'e Kavuşacağız'' diyerek yeni bir tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu.Altıok'un açıklamasının ardından Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz , ''Haddini Bil Altıok, Çok istiyorsan, sen gidip Kırşehir’e yerleşebilirsin! '' şeklinde tepki çeken ifadeler kullandı.Yoldaş Altıok ise Açıkgöz'e , ''her ağzımızı açtığımızda İri Olalım, Diri Olalım, Bir olalım diyoruz ama icraatlere gelince en büyük ayrımcılığı biz yaşıyoruz. Lütfen biraz empati! Not:Hacıbektaş Belediye Başkanı’na haddini sadece Hacıbektaş Halkı bildirir sayın Vekilim. Yıllardır bildirdiği gibi.'' diyerek cevap verdi.   NEVŞEHİR HALKI NE DİYOR ? Söz konusu tartışma ile ilgili Nevşehir'de yayın yapan CT Haber, Nevşehir merkez'de yaşayan vatandaşlara ; Haıbektaş Kırşehir'e bağlanmalı mı ? sorusunu yöneltti.Vatandaşların cevapları ise herkesi şaşırtacak cinsten.Mikrofon uzatılan vatandaşların bir kısmı kesinlikle hayır diye cevap verirken , önemli bir kesimi gerek uzaklık gerekse kültürel olarak Hacıbektaş'ın Kırşehir'e yakın olduğunu ve tekrar Kırşehir'e bağlanması gerektiğini bildirdi.

 

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok , ''İnşallah Kırşehir'e Kavuşacağız'' diyerek yeni bir tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu.Altıok'un açıklamasının ardından Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz , ''Haddini Bil Altıok, Çok istiyorsan, sen gidip Kırşehir’e yerleşebilirsin! '' şeklinde tepki çeken ifadeler kullandı.Yoldaş Altıok ise Açıkgöz'e , ''her ağzımızı açtığımızda İri Olalım, Diri Olalım, Bir olalım diyoruz ama icraatlere gelince en büyük ayrımcılığı biz yaşıyoruz. Lütfen biraz empati! Not:Hacıbektaş Belediye Başkanı’na haddini sadece Hacıbektaş Halkı bildirir sayın Vekilim. Yıllardır bildirdiği gibi.'' diyerek cevap verdi.

 

NEVŞEHİR HALKI NE DİYOR ?

Söz konusu tartışma ile ilgili Nevşehir'de yayın yapan CT Haber, Nevşehir merkez'de yaşayan vatandaşlara ; Haıbektaş Kırşehir'e bağlanmalı mı ? sorusunu yöneltti.Vatandaşların cevapları ise herkesi şaşırtacak cinsten.Mikrofon uzatılan vatandaşların bir kısmı kesinlikle hayır diye cevap verirken , önemli bir kesimi gerek uzaklık gerekse kültürel olarak Hacıbektaş'ın Kırşehir'e yakın olduğunu ve tekrar Kırşehir'e bağlanması gerektiğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.