Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok , ''Kırşehir'e Tekrar Kavuşacağız''

GÜNDEM 10.07.2021 - 22:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok , ''Kırşehir'e Tekrar Kavuşacağız''

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun da katıldığı Serçeşme Parkı ve Sosyal Tesisleri devir teslim töreninde konuşan Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok , ''Kırşehir bizim eski ilimiz. İnşallah birgün ilerleyen zamanlarda tekrar Kırşehir'e kavuşacağız.'' ifadelerini kullandı.

1954 yılında Kırşehir'in haksız şekilde ilçe yapılması sonucu Nevşehir'e bağlanan Hacıbektaş'ın Kırşehir özlemi dinmiyor.31 Mart yerel seçimlerinin ardından Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun Hacıbektaş'a olan yaklaşımı ile birlikte ilişkilerde de yeni bir sürece girildi.Hacıbektaş'ta Serçeşme ve Sosyal Tesisleri'nin devir teslim töreninde konuşan Yoldaş Altıok , Hacıbektaş İlçesi'nin Kırşehir'e bağlanmak istediğini gösteren sözler sarfetti.     ''İLERLEYEN ZAMANLAR KIRŞEHİR'E KAVUŞACAĞIZ''   Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok yaptığı konuşmasında; "Hacıbektaş Belediyesi olarak ilk günden beri kardeş belediye olan, haftada 2 kez görüştüğümüz değerli ağabeyim Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na sizlerin nezdinde yürekten teşekkür ediyoruz çünkü İç Anadolu Bölgesi'nde tek il Belediye Başkanımız ve bizim de eski ilimiz. İnşallah  ilerleyen zamanlarda tekrar Kırşehir'e kavuşacağız. Bizi hiç yalnız bırakmıyor.Belediye Başkanı olarak kendisine bir plaket vermek istiyorum" dedi.   EKİCİOĞLU ,''HACIBEKTAŞ NEVŞEHİR'İN DEĞİL KIRŞEHİR'İN BİR PARÇASI''   Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise konuşmasında; "Sevgili Canlar hepiniz hoş geldiniz. Davet ve Plaket için teşekkür ediyorum. Bildiğimiz gibi 1954 yılında bize oy vermedi diye Kırşehir'i ilçe yapıp, Avanos'u Hacıbektaş'ı il yaptıkları Nevşehir'e bağladılar. Demokrasi gazisi bir kentin Belediye Başkanıyız ve demokrasi gazisi bir ilçede de şuanda bir programdayız. Ne kadar kağıt üzerinde çizerek bölseler de   Hacıbektaş ile Kırşehir bir bütündür. Biz de bu bağlamda Hacıbektaş'ın sorunlarını her platformda gündeme taşıyoruz. 31 Mart'ta ki seçimlerde Türkiye'nin kaderi değişti. Bu değişim aslında geleceğin Türkiyesi'nin değişiminin habercisi. Bunu da canlarla, dostlarla, arkadaşlarla ; paylaşmayı ve kardeşliği öğreteceğiz. 1954'te incindik ama hiç incitmedik hiçbir zaman. Bunun için bu mücadeleye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Cumhuriyete borcumuzu ödüyoruz. Bizden sonraki kuşaklara daha güzel bir Türkiye bırakmak için bedel ödenecekse yöneticiler olarak ödemeye her zaman hazırız. Genel Başkanımıza yapılan saldırıları görüyorsunuz. Ama o bir dirhem geri adım atmıyor biz de geri adım atmayacağız. Bunun için mücadelemize devam edeceğiz. " dedi.     Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok'un açıklamaları Nevşehir'e bomba gibi düştü.Birçok gazete söz konusu açıklamaların, Kırşehir ve Nevşehir arasında büyük tartışma yaratacağını öne sürdü.  
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun da katıldığı Serçeşme Parkı ve Sosyal Tesisleri devir teslim töreninde konuşan Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok , ''Kırşehir bizim eski ilimiz. İnşallah birgün ilerleyen zamanlarda tekrar Kırşehir'e kavuşacağız.'' ifadelerini kullandı.

1954 yılında Kırşehir'in haksız şekilde ilçe yapılması sonucu Nevşehir'e bağlanan Hacıbektaş'ın Kırşehir özlemi dinmiyor.31 Mart yerel seçimlerinin ardından Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun Hacıbektaş'a olan yaklaşımı ile birlikte ilişkilerde de yeni bir sürece girildi.Hacıbektaş'ta Serçeşme ve Sosyal Tesisleri'nin devir teslim töreninde konuşan Yoldaş Altıok , Hacıbektaş İlçesi'nin Kırşehir'e bağlanmak istediğini gösteren sözler sarfetti.

 

 

''İLERLEYEN ZAMANLAR KIRŞEHİR'E KAVUŞACAĞIZ''

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok yaptığı konuşmasında; "Hacıbektaş Belediyesi olarak ilk günden beri kardeş belediye olan, haftada 2 kez görüştüğümüz değerli ağabeyim Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na sizlerin nezdinde yürekten teşekkür ediyoruz çünkü İç Anadolu Bölgesi'nde tek il Belediye Başkanımız ve bizim de eski ilimiz. İnşallah  ilerleyen zamanlarda tekrar Kırşehir'e kavuşacağız. Bizi hiç yalnız bırakmıyor.Belediye Başkanı olarak kendisine bir plaket vermek istiyorum" dedi.

 

EKİCİOĞLU ,''HACIBEKTAŞ NEVŞEHİR'İN DEĞİL KIRŞEHİR'İN BİR PARÇASI''

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise konuşmasında; "Sevgili Canlar hepiniz hoş geldiniz. Davet ve Plaket için teşekkür ediyorum. Bildiğimiz gibi 1954 yılında bize oy vermedi diye Kırşehir'i ilçe yapıp, Avanos'u Hacıbektaş'ı il yaptıkları Nevşehir'e bağladılar. Demokrasi gazisi bir kentin Belediye Başkanıyız ve demokrasi gazisi bir ilçede de şuanda bir programdayız. Ne kadar kağıt üzerinde çizerek bölseler de   Hacıbektaş ile Kırşehir bir bütündür. Biz de bu bağlamda Hacıbektaş'ın sorunlarını her platformda gündeme taşıyoruz. 31 Mart'ta ki seçimlerde Türkiye'nin kaderi değişti. Bu değişim aslında geleceğin Türkiyesi'nin değişiminin habercisi. Bunu da canlarla, dostlarla, arkadaşlarla ; paylaşmayı ve kardeşliği öğreteceğiz.

1954'te incindik ama hiç incitmedik hiçbir zaman. Bunun için bu mücadeleye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Cumhuriyete borcumuzu ödüyoruz. Bizden sonraki kuşaklara daha güzel bir Türkiye bırakmak için bedel ödenecekse yöneticiler olarak ödemeye her zaman hazırız. Genel Başkanımıza yapılan saldırıları görüyorsunuz. Ama o bir dirhem geri adım atmıyor biz de geri adım atmayacağız. Bunun için mücadelemize devam edeceğiz. " dedi.

 

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok'un açıklamaları Nevşehir'e bomba gibi düştü.Birçok gazete söz konusu açıklamaların, Kırşehir ve Nevşehir arasında büyük tartışma yaratacağını öne sürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.