Güzler Evcil Hayvan Parkı'na Yeni Konuklar

ÇOCUK 28.09.2021 - 11:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Güzler Evcil Hayvan Parkı'na Yeni Konuklar

Kırşehir DSİ tarafından yaptırılarak Kırşehir Belediyesi'ne devredilen Güzler Evcil Hayvan Parkı , bünyesine kazandırdığı yeni hayvanlarla konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Kırşehir Belediyesi Güzler Evcil Hayvan Parkı; Habeş Tavuğu, Ayam Cemani Tavuğu, Sarı Fizan, Kel Fizan Tavuğu, İspenç Tavuğu, Rahibe Fizan, İran Tavuğu, Brahma Tavuğu, Sultan Tavuğu, Gümüş Sülün, Yeşil Sülün, Kınalı Keklik, Bıldırcın, Mavi Tavus Kuşu, Mısır Kazı, Kanada Kazı, Pekin Ördeğ, Beyaz Kuğu, Suna Ördeği, Tavşan, Mandarina Ördeği, Angut Ördeği, Amerikan Ördeği, Karolin Ördeği, Karabatak Ördeği, Yaban Ördeği, Koşucu Ördek, Hint Bülbülü, Muhabbet Kuşu, Cennet Papağanı, Sevda Papağanı, Sultan Papağanı, Macaw Papağanı, Jako Papağanı, Galah Papağanı, Kumru Güercin, Rakkas Güvercin, Karakaya Koyunu, Karagül Koyunu, Ankara Keçisi, Kıl Keçisi, Cüce Keçi’ye kadar birçok hayvan türünü bünyesinde barındırıyor.     Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu Güzler Evcil Hayvan Parkı’na son olarak Kamerun Koyunu, Leylek, Ceylan, Ala Geyik ve Örümcek Maymunu gibi yeni tür hayvanların geldiğini belirterek, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak ve onlara canlılar dünyasını tanıtmak için uygun ve sağlıklı bir ortam hazırladıklarını ifade etti.          
Kırşehir DSİ tarafından yaptırılarak Kırşehir Belediyesi'ne devredilen Güzler Evcil Hayvan Parkı , bünyesine kazandırdığı yeni hayvanlarla konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Kırşehir Belediyesi Güzler Evcil Hayvan Parkı; Habeş Tavuğu, Ayam Cemani Tavuğu, Sarı Fizan, Kel Fizan Tavuğu, İspenç Tavuğu, Rahibe Fizan, İran Tavuğu, Brahma Tavuğu, Sultan Tavuğu, Gümüş Sülün, Yeşil Sülün, Kınalı Keklik, Bıldırcın, Mavi Tavus Kuşu, Mısır Kazı, Kanada Kazı, Pekin Ördeğ, Beyaz Kuğu, Suna Ördeği, Tavşan, Mandarina Ördeği, Angut Ördeği, Amerikan Ördeği, Karolin Ördeği, Karabatak Ördeği, Yaban Ördeği, Koşucu Ördek, Hint Bülbülü, Muhabbet Kuşu, Cennet Papağanı, Sevda Papağanı, Sultan Papağanı, Macaw Papağanı, Jako Papağanı, Galah Papağanı, Kumru Güercin, Rakkas Güvercin, Karakaya Koyunu, Karagül Koyunu, Ankara Keçisi, Kıl Keçisi, Cüce Keçi’ye kadar birçok hayvan türünü bünyesinde barındırıyor.

 

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu Güzler Evcil Hayvan Parkı’na son olarak Kamerun Koyunu, Leylek, Ceylan, Ala Geyik ve Örümcek Maymunu gibi yeni tür hayvanların geldiğini belirterek, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak ve onlara canlılar dünyasını tanıtmak için uygun ve sağlıklı bir ortam hazırladıklarını ifade etti.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.