Güzelim Kırşehir Örgüt Yuvası Haline Geldi

ASAYİŞ 08.01.2021 - 12:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Güzelim Kırşehir Örgüt Yuvası Haline Geldi

Kırşehir'deki terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda yakalanan Irak uyruklu 24 zanlı adliyeye sevk edildi.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, DEAŞ adına faaliyette bulundukları ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 24 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.     Zanlılar, güvenlik önlemleri eşliğinde Kırşehir Adliyesine götürüldü.Soruşturma kapsamında firari 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.Terörle Mücadele şube ekiplerinin 32 farklı adrese düzenlediği operasyonda şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda örgütsel döküman ve eşyalar ele geçirildi.
Kırşehir'deki terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda yakalanan Irak uyruklu 24 zanlı adliyeye sevk edildi.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, DEAŞ adına faaliyette bulundukları ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 24 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 

 

Zanlılar, güvenlik önlemleri eşliğinde Kırşehir Adliyesine götürüldü.Soruşturma kapsamında firari 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.Terörle Mücadele şube ekiplerinin 32 farklı adrese düzenlediği operasyonda şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda örgütsel döküman ve eşyalar ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.