Gülşah Aslan Hünerlerini TV Ekranından Paylaşacak

YAŞAM 18.11.2020 - 23:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Gülşah Aslan Hünerlerini TV Ekranından Paylaşacak

Yaptığı yemeklerle sosyal medya fenomeni haline gelen Gülşah Aslan aynı başarısını TV ekranlarından sürdürecek.

Sosyal Medyada birbirinden lezzetli yemek tarifleriyle yakın takibe alınan ve çok sayıda takipçisi bulunan Gülşah Aslan hünerlerini TV ekranından paylaşmaya hazırlanıyor.Yotube ve İnstagram'da on binlerce sosyal medya kullanıcısının takibe aldığı ve yorumlarda Türkan Şoray'a benzetilen Gülşah Aslan ünlü bir blogger olarak da biliniyor.Türk Mutfağının geleneksel lezzetlerini ilgi çekici sunum teknikleriyle takipçileriyle paylaşan Gülşah Aslan birbirinden lezzetli yemek tariflerini sunacağı TV programından paylaşmaya hazırlanıyor.Gülşah Aslan , ''Mutfakta zaman geçirmeyi çok seviyorum.Geleneksel lezzetlerimizi farklı sunum şekilleriyle ve tarifleriyle takipçilerimle paylaşmak beni oldukça mutlu ediyor.Deneyimlerimi bundan sonra televizyon izleyicileri ile paylaşmak için heyecanlanıyorum.'' dedi.   GÜLŞAH ASLAN KİMDİR ?  34 yaşında Bingöl doğumlu olan Gülşah Aslan,  Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray'a benzetiliyor.12 yıldır evli olan sosyal medya fenomeni üniversite mezunu ve 1 çocuk annesidir.
Yaptığı yemeklerle sosyal medya fenomeni haline gelen Gülşah Aslan aynı başarısını TV ekranlarından sürdürecek.

Sosyal Medyada birbirinden lezzetli yemek tarifleriyle yakın takibe alınan ve çok sayıda takipçisi bulunan Gülşah Aslan hünerlerini TV ekranından paylaşmaya hazırlanıyor.Yotube ve İnstagram'da on binlerce sosyal medya kullanıcısının takibe aldığı ve yorumlarda Türkan Şoray'a benzetilen Gülşah Aslan ünlü bir blogger olarak da biliniyor.Türk Mutfağının geleneksel lezzetlerini ilgi çekici sunum teknikleriyle takipçileriyle paylaşan Gülşah Aslan birbirinden lezzetli yemek tariflerini sunacağı TV programından paylaşmaya hazırlanıyor.Gülşah Aslan , ''Mutfakta zaman geçirmeyi çok seviyorum.Geleneksel lezzetlerimizi farklı sunum şekilleriyle ve tarifleriyle takipçilerimle paylaşmak beni oldukça mutlu ediyor.Deneyimlerimi bundan sonra televizyon izleyicileri ile paylaşmak için heyecanlanıyorum.'' dedi.
 

GÜLŞAH ASLAN KİMDİR ? 

34 yaşında Bingöl doğumlu olan Gülşah Aslan,  Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray'a benzetiliyor.12 yıldır evli olan sosyal medya fenomeni üniversite mezunu ve 1 çocuk annesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.